Молдавський 40-річний співак Дан Балан увійшов до суддівського складу головного музичного шоу України " Голос країни " замінивши місце Сергія Бабкіна. Тепер у складі замість учасника групи «5’nizza» співаки Монатік та Дан Балан. Тіна Кароль поділила своє крісло з Даном. Глядачі вже починають говорити про роман між двома суддями так як всі помітили явну іскру, що промайнула між ними.

У нещодавньому інтерв'ю з Катею Осадчою Балан розповів про те, що ж насправді відбувається між ним і Тіною.

" Це все реально, мої дії, емоції та жести, я просто не можу фальшивити, грати, особливо такими непідробними почуттями. Це не для шоу, як ви могли подумати, щоб підняти рейтинги. Якщо ви не знали, ми сидимо з самого ранку до глибокої ночі у суддівських кріслах і іноді стає по-справжньому нудно, але поруч з такою красунею забуваєш про все. Тіна - це найцікавіше на знімальному майданчику зі всього і всіх ", - зізнався співак.

Крім того, Дан додав що у них з Тіною дійсно відбулася "снергія" ( співучасть).

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

" Нам дуже цікаво що з цього вийде. Але поки що це все тримається на рівні гри дітей у пісочниці. Вона гідна жінка, і ясна річ, зображує з себе неприступну фортецю ", - зазначив він, натякаючи на подальший розвиток відносин.

Нагадаємо, що 34-річна Тіна Кароль вже раніше була одружена з 2008 по 2013 рік. Від шлюбу у неї залишився 10-річний син Веніамін.

У свою чергу, Дан Балан вважається одним з найбільш завидних холостяків СНД. Чи змусить співак плакати своїх фанаток? Залишається тільки спостерігати за розвитком відносин парочки на сцені.

Нагадаємо, що "Знай.ua" раніше писав про перші спроби молдавського співака "підбивання клина" до Тіни Кароль. Читайте з чого все починалося.

Також "Знай.ua" повідомляв про спристрасті на головному музичному шоу України " Голос країни ". Потап відстоював своїх кандидатів на кубок головного голосу. До чого довелося вдатися співакові і чого йому коштувало щоб Вітні Х'юстон заспівала для всієї країни.

Раніше "Знай.ua" писав про новий кліп Тіни Кароль. Привернув увагу зовсім не ролик знятий на нову пісню.