Зовсім незрозуміло стало в світі шоу-бізнесу. Чи то слова перестали лягати на музику, чи може ноги стали підкошуватися. Куди не зайди - суцільна еротика. Зірки остаточно і безповротно втратили сором. Чи можливо це наслідки перегонів "Хто вище, яскравіше і красивіше" ?

Настя Каменських, яка між іншим виступає під сольною назвою NK, запустила хештег #попакакуким і закликає своїх фанатів прокачувати свої сідниці. Але не все так гладенько як здається, свої заклики вона підтвердила еротичними фото в Instagram, більш того вона виклала відповідне відео YouTube і записала пісню.

Анна Сєдокова, або як її люблять називати в простому народі, "філософ з голими грудьми", не показала нічого нового, як кажуть дівчина-загадка, куди не подивися видно всі розгадки. Але зате вона навчила як можна підкачати свою фігуру і підтягнути тіло. Звичайно ж на головних кадрах відео із спортивного залу красувалася п'ята точка Сєдокової.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Головна ж блондинка країни - Оля Полякова побалувала своїх фанатів новим знімком 17 річної давності. Поп-співачка показала свою ідеальну фігуру в такому юному віці. Навіть у свої 18 Полякова була не проти оголитися.

"Якщо б у мої 18 був Instagram я була б його зіркою! З днем закоханих)) Любіть себе, ця любов завжди взаємна! Мені тут 18", - підписала знімок красуня.

Зоряні підписники встигли прокоментувати це фото

" Оля зараз крутіше ! "

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про те як популярна блондинка безбожно витрачає гроші на вбрання. Фанати були ошелешені коли Полякова кілька разів за шоу поміняла свої наряди. "Вибирайте разом зі мною".

Також "Знай.ua" повідомляв про жіночу хоробрість. Всі бояться, а вона зробила. Як Ольга Полякова заспівала соло. Тепер поп-співачкою захоплюється вся країна.

Раніше "Знай.ua" інформував про те, як почувається вагітна Настя Каменських. За що NK не полюбили її фанати.