Напевно кожен, хто хоч трохи в душі дитина, або ж пам'ятає ті далекі, а може і ні, часи дивився чудовий фільм про ведмежа Паддінгтона, який вийшов в 2015 і 2017 роках від кінокомпанії Warner Bros. Pictures ( Уорнер Бразерс ).

Зовсім недавно один з провідних журналів про кіноіндустрії США, The Hollywood Reporter (Голлівудський репортер ), розповів про те, що екранізація казки про ведмежа Паддінгтона отримає своє продовження. Найбільш гарячою новиною для затятих фанатів маленького ведмежати буде в тому аспекті, що продовження вийде в формі серіалу . Продовження стрічки можна буде побачити на телеканалі Nickelodeon. Як вони заявили, цільова аудиторія серіалу це діти дошкільного віку.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Розробкою нового проекту займуться Studiocanal і один з головних продюсерів франшизи «Гаррі Поттер» Девід Хейман, який також займався обома частинами «Паддінгтона».Серіал буде про юнацький період в житті ведмежати, коли Паддінгтон ще не приїхав в Англію. Ми зможемо побачити юного ведмежа і його витівки.

Також відомо, що кожен новий епізод буде починатися і так само закінчувати листом Паддінгтона до тітоньки Люсі, якій він буде розповідати про те, чого ж він дізнався нового за день і який урок з цього отримав.

На даний момент дата початку зйомок і виходу серіалу - невідома.

Нагадаємо, "Знай.ua" писав про зворушливий і в той час милий лист дівчинки компанії Disney. Виявилося, що у Дісней немає принцес з окулярами. Дівчинка вказала на цю помилку і сказала, що через це відчуває себе недостатньо красивою. У свою чергу, творці мультфільмів серйозно задумалися над цим.

Також "Знай.ua" інформував про швидкий вихід продовження мультфільму " Холодне серце ". Disney Рictures вже випустив трейлер до стрічки " Холодне серце 2 ".

Раніше "Знай.ua" повідомляв про творця казки про ведмежати Паддінгтона. Автор прожив 91 рік і подарував багатьом дітям свого незвичайного супер-героя.