24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій з'явилася в спокусливому образі і зухвалій позі. Для фотосесії дівчина одягла відверту червону білизну, яка ледь прикриває інтимні місця на її тілі. Але найбільше місця в цьому кадрі займає букет зі 151 троянди, який Альоні подарували на День святого Валентина, і яким вона поспішила похвалитися. Мабуть, так поспішала, що забула одягнутися.

У підписі до фотографії, яка була опублікована напередодні Дня закоханих, Альона Омович написала: "Мій подарунок на День Святого Валентина приїхав вже сьогодні. Чоловікам на замітку, ідеальний подарунок для дівчини на 14 лютого 151 троянда в коробці від @_royal_flower. Ви вже купили подарунок для своєї другої половинки?". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників моделі. Фолловери почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці Альони. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від її переробленого тіла.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Дуже сексі", "Краще б білизну купив", "Віник для показухи точно не подарую", "А хто фоткає? Відображення в дзеркалі зафотошопилось, чи що?", "Альона, зі святом вас, підкажіть будь ласка, де купували білизну?", "Ти красива. Та й людям, які мають хороші гроші, не треба розкидатися пафосом", "Чому тобі твій чоловік не подарував квіти?", - пишуть в коментарях до фото Омович.

Нагадаємо, нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.