Користувачів соцмереж сколихнуло відео шокуючого заходу в Краснодарі, на якому "депутат" за прізвищем Щербак влаштував урочисте відкриття...лавочки. Найзвичайнісінької, дерев'яної. Після "головної події" він влаштовував хороводи з дітьми, проводив флешмоб і навіть подарував телефон своєму "співробітнику". Серед депутатів міськдуми і ЗСК молодий чоловік не значиться.

"Неможливо повірити, що це правда! Найсумніше, що люди в цьому брали участь, ніхто не послав організаторів на три букви, всі раділи лавочці! Це просто кошмар, до чого докотилися! Хто мені розкаже що це було і навіщо?". написав автор відео

У коментарях користувачі висловлювали своє обурення і розчарування:

"Ліхтарний стовп відкривали, колонку відкривали, чому б лавочку не відкрити, адже в нашій країні це рідкість, а тут такий привід." пишуть користувачі

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Можна було не знімати заново, а взяти відеозапис з церемонії відкриття тротуару в Усть-Лабінську. Там півадміністрації зігнали і стрічку сам глава різав".

Очевидці стверджують, що "відкриття лавочки" це зовсім не прикол і не жарт. Вони підкреслюють, що люди були не проти взяти участь у цьому фарсі і, навіть, раділи лавочці. А нам залишається гадати, хто автор цієї ініціативи й до чого вона була приурочена.

Нагадаємо, президент Російської Федерації Володимир Путін черговий раз епічно зганьбився і став мішенню для насмішок в соціальних мережах.

У повідомленні говориться, що на цей раз господар Кремля зганьбився через заяву про створення Росією “гіперзвукової ракети наземного базування середньої дальності”, спровокувавши появу їдких коментарів і насмішок.

Як повідомляв раніше Знай.uа писав, що у мережі сміються над свіжим фото Володимира Путіна, який приміряв оригінальний "намордник".

Також Знай.uа писав про те, що Кремль додатково виділив російським спецслужбам 350 мільйонів доларів для впливу на вибори президента України.