Гороскоп від Павла Глоби на 16 лютого.

Овен

Певно, перед вами відкриються широкі можливості для активності в сфері професійної діяльності або підвищення в кар'єрі, творчості та самовираженні. Прекрасний день для кохання і романтичних пригод.

Телець


Вірогідні подія або новина, яка благотворно вплине на ваші справи. Не виключено, що нові перспективні плани змінять стиль і рівень вашої роботи або ви отримаєте пропозицію про участь у спільному проекті.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Близнюки

Цей день обіцяє бути сприятливим. Успішні торговельна діяльність, ризиковані підприємства. Вірогідні далекі поїздки, подорожі, зустрічі з цікавими людьми.

Рак

День пов'язаний з духовним перетворенням, отриманням космічної енергії, моральним очищенням. Прекрасний день для активності в сфері професійної діяльності.

Лев

Дуже напружений день, що несе як позитивні, так і негативні тенденції. Жінкам-Левам належить знайомство, яке може стати початком любовного роману, проте прагнення домінувати і деяка легковажність призведуть до сліз і розчарувань.

Діва

Сприятливий день, пов'язаний із засвоєнням космічної енергії, наданням любові, прощення. Більшість Дів буде відрізняти психічна врівноваженість, вміння слідувати традиціям і загальноприйнятим нормам.

Ваги

Вдалий день для кар'єри, встановлення ділових відносин із впливовими людьми, звернення до начальства. Ваша активність на роботі неодмінно принесе вагомі результати.

Скорпіон


День покаяння, прощення образ, очищення вогнем. Ймовірно, багато Скорпіонів відчують приплив енергії і з ентузіазмом візьмуться за всі справи відразу. Вміння знайти вірне рішення проблем і завзятість у досягненні мети принесуть успіх.


Стрілець

Можливо отримання прибутку за сприяння друзів і родичів. Чекайте приємних сюрпризів і подарунків. Вдалий час для покупок, змін в особистому житті.


Козеріг

16 лютого обіцяє знайомство з новими партнерами або успіх у кар'єрі. Ви зможете повною мірою проявити свій творчий потенціал. Ймовірно, ваш авторитет помітно зміцниться.

Водолій

У вашому житті намічається виток на інший рівень розвитку, до нових справ або нових відносин з людьми. Сприятливий день для початку нових справ, створення довгострокових планів, проведення зустрічей.

Риби

Сприятливий у всіх відношеннях день. Ви зможете подолати всі випробування і перешкоди на шляху до наміченої мети. Однак зірки вказують на небезпеку для вашого здоров'я.

Нагадаємо, гороскоп самих ледачих знаків Зодіаку: диванні війська зрозуміли причину своїх страждань.

Як повідомляв Знай. ua, приховують знаки Зодіаку, і ніколи вам не визнаються. Зброя масового розуміння.

Знай. ua писав, розпізнати фальшивість серед знаків Зодіаку. Ці люди приховують себе за помилкової особистістю.