Завидний холостяк вже більше не вільний.

Весь світ вразила новина про розлучення Пітта і Джолі. Ідеальна голлівудська пара була разом протягом цілих десяти років і виховала шестеро чудових дітей.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Їх роман почався в далекому 2006, Бред Пітт був одружений на актрисі телесеріалу "Друзі" - Дженіффер Еністон, а Анджеліна Джолі тільки розлучилася з чоловіком. Після семи років спільного життя пара вирішила узаконити свої стосунки. Але в 2016 вони подали на розлучення. Тепер вже холості, знамениті і багаті вони будують своє життя заново.

У січні з'явилися чутки про роман 54-річного Бреда Пітта і 43-річної Шарліз Терон. Нібито парочка вже як пару місяців разом, а тим самим купідоном, як би абсурдно не звучало, став колишній чоловік Шарліз - 58-річний Шарліз Шон Пенн.

Після цього "вкидання" різні ЗМІ то спростовували, то підтверджували дані чутки, але ось актори відмовлялися або-як це коментувати.

Але ось днями Шарліз Терон прийшла на шоу Елен Дедженерес і на питання ведучої про її сімейний стан на поточний момент, вона сказала, що " вільна! ". Багато хто вважав це за офіційну заяву.

Нагадаємо,раніше "Знай.ua" повідомляв про одкровення Кіри Найтлі. АКтриса розповіла про всі тонкощі на сценічною майданчику. Як розповідає Кіра, що якщо б не її чоловік, який заради кар'єри своєї дружини закинув свою, то вона була б і далі сірою конячкою у забігу під назвою "материнство". Як на актрису вплинуло її оточення.

Також "Знай.ua" інформував про спантеличення, яке виникло на дні народженні однієї з актрис серіалу "Друзі" через голлівудського актора - Бреда Пітта. Анджеліна Джолі була в подиві коли колишня дружина Пітта запросила його до себе на ювілей.

Раніше "Знай.ua" писав про еротичну фотосесію Дженіффер Еністон до 50-річчя. На відвертих знімках т був чоловік. Фанати підозрюють що це коханець атриси.