26-річний швейцарець Дін Шнайдер покинув престижну роботу, продав усе майно, переїхав в Африку, де відкрив заповідник, і життя присвятив порятунку диких тварин, постраждалих від рук браконьєра.

Назва заповідника Hakuna Mipaka в Південній Африці з мови племені суахілі перекладається як "без обмежень". Про це розповідає сайт Jetss.

Хлопець заснував заповідник, де фахівці виходжують левів, гієн і мавп, постраждалих від браконьєрів.

Небезпечні звірі бачать в ньому батю і ведуть себе як домашні улюбленці. У заповіднику швейцарець близько контактує з усіма мешканцями — зміями, гієнами і єнотами, а маленька мавпочка капуцин не відходить від нього навіть під час сну.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Про своє африканське життя Дін розповідає в інстаграмі. Нещодавно одне з його відео стало популярним на сайті Reddit. Користувачі підняли його в топ і залишили тисячі захоплених коментарів.

Величезна дика кішка, немов маленьке кошеня, застрибує на руки до свого спасителя.

"Якщо це не любов, то що це?" - написав автор поста на Reddit.

Лев обіймає Діна, треться об нього і дозволяє себе гладити.

Ось як виглядає цей потужний і ніжний звір в сповільненій зйомці.

Як виявилося, хлопець врятував лева з рук заводчиків, коли той був ще зовсім дитиною. Левеня тримали в клітці, у нього були кліщі та воші, але в заповіднику його виходили. Тепер швейцарець виріс до 80 кілограмів лев на ім'я Декстер нерозлучні. Це парочка підкорює серця.

Лев став головним героєм інстаграму Діна, і тепер сотні тисяч людей стежать за особливою дружбою людини і лева. Але звір є звір, і іноді він може не розрахувати силу обіймів.

Нещодавно в межі заповідника хлопець знайшов останки п'яти львів — браконьєри відрізали їм лапи і вирвали зуби. Цей товар високо цінується на ринках Азії як засіб для підвищення сексуальної активності, повідомляє 20min.ch. Захистити прекрасних тварин від такої долі і врятувати тих, хто постраждав від рук браконьєрів, — для цього Дін веде свій instagram.

"Я просто хочу, щоб якомога більше людей ближче дізналися про цю захоплюючу природу і змінили світ на краще".

Нагадаємо, відвідувачі зоопарку зняли на відео, як хаскі і тигр, які перебували у вольєрі, влаштували гру в квача. На відео спантеличені тварини носяться один за одним, намагаючись дістати суперника.

Як повідомляв портал "Знай.uа", гід Джошуа Лункушу зняв на відео кумедну сцену: лев вирішив пожартувати над мирно сплячою левицею, і сильно про це пошкодував.

Також "Знай.uа" писав, про неймовірних тварин нашої планети, які вийшли внаслідок схрещування генетично розрізняються форм.