Гороскоп на 17 лютого ОВЕН

В цей день астрологи рекомендують Овнам не роздувати з мухи слона. Також не слід поспішати шукати логіку в безглуздих вчинках близьких людей. Вечір проведіть у колі друзів.

Гороскоп на 17 лютого ТЕЛЕЦЬ

17 лютого Тельцям варто бути чесними перед собою. Зірки радять відправитися у відпустку і відпочити після важкої роботи. Не найкращий час для романтичних або дружніх зустрічей.

Гороскоп на 17 лютого БЛИЗНЮКИ

В цей день Близнюкам рекомендується займатися тільки тими справами, які приносять задоволення. Не шкодуйте грошей, щоб побалувати себе шопінгом або смачною їжею.

Гороскоп на 17 лютого РАК

17 лютого Раки відчують втому, яка накопичилася за останній час. Не напружуйтеся, краще влаштуйте перегляд фільмів з коханими людьми. Забудьте про роботу хоча б у цей день.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Гороскоп на 17 лютого ЛЕВ

В цей день Леви будуть налаштовані тільки на перемогу. Рушайте в ділову поїздку і вирішіть всі питання на роботі. Також слід приділити увагу будинку і сім'ї. Не варто сперечатися з близькими.

Гороскоп на 17 лютого ДІВА

17 лютого вас можуть обдурити незнайомі люди, тому їм не можна довіряти. Прислухайтеся тільки до тих, у кому не сумніваєтеся. Комусь з рідних може знадобитися ваша підтримка.

Гороскоп на 17 лютого ТЕРЕЗИ

В цей день ваша відчуженість може бути неправильно витлумачена колегами. Довіряйте своїм партнерам, і тоді стане набагато легше жити. Ви маєте потребу в повноцінному відпочинку.

Гороскоп на 17 лютого СКОРПІОН

17 лютого Скорпіони без особливих зусиль подолають всі труднощі. Відмінний день для дружнього спілкування та зустрічей з рідними. Є ймовірність зустріти людину з минулого.

Гороскоп на 17 лютого СТРІЛЕЦЬ

В цей день Стрільцям не варто приймати все близько до серця. Для врегулювання робочих питань буде потрібне уміння чекати. Увечері приготуйте смачну вечерю для другої половинки.

Гороскоп на 17 лютого КОЗЕРІГ

17 лютого астрологи радять зайнятися зміцненням здоров'я, а також відвідати фахівця. Не лінуйтеся і зателефонуйте друзям, зможете дізнатися багато корисного і підняти собі настрій.

Гороскоп на 17 лютого ВОДОЛІЙ

В цей день Водоліям потрібно будь-якими шляхами досягти поставленої мети. Швидше за все, вам доведеться маніпулювати колегами. Не женіться за минулим, там вас точно ніхто не чекає.

Гороскоп на 17 лютого РИБИ

17 лютого Рибам варто більше часу приділити родичам. Не варто лізти в душу тим, хто не бажає ділитися переживаннями. Уникайте незнайомих місць. Є ризик загубитися.