Фанати в жалобі, адже 3 лютого 2019 року помер Децл ( Кирило Тотлмацький ). Зазначимо, що дебютний альбом виконавця «Хто ти » (2000) у першому десятилітті XXI століття входив до числа популярних в Росії, з тиражем більше мільйона примірників.

У недавньому інтерв'ю його мати спробувала пояснити що сталой причиною смерті реп-виконавця.

" Причина - перевантаження. Лише за останні пів року він написав два альбоми. І колись поскаржився, що то рука, то нога боліла ", - прокоментувала вона.

Більш того, мати зазначила, що померти від алкоголю або будь-яких інших заборонених речовин він не міг, оскільки судмедекспертиза не виявила їх в крові співака.

Йому було 35. Після концерту на приватній закритій вечірці Кирилу якось стало зле, він пішов у гримерку щоб привести себе в належний вигляд, але на превеликий жаль, там він і помер.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Найцікавіше те, що він спрогнозував свою смерть кажучи про це в жарті : "
Напевно, ініціюю в 35 свою смерть і поїду палити величезний джойнт на якийсь острів, і не буду паритися про те, що у Вавилоні щось відбувається ".

А в 2015 він знову про це заговорив : "Світ багатогранний. Стільки всього цікавого відбувається, що життя на все не вистачить. Тому я збираюся прожити мінімум 450 років. Коли-то я хотів би інсценувати свою смерть в 35 років і виїхати жити на острів. Залишилося кілька років — треба подумати над цією темою ".

Треба сказати, що Децл рівно 20 років віддавався публіці, з 99-го року він був активним учасником музичної індустрії.

Як один з варіантів, серце Децла не витримало навантажень і величезного стресу, а так само виснажливої роботи на тлі перевантаженого графіка. Але не всі згодні з такою версією розвитку подій. Приміром, продюсер Андрій Разін думає що Децла просто недоброзичливці отруїли. Адже в недавньому часі настала друга хвиля популярності співака, він був заряджений енергією і ідеями, був оптимістичний. Але, можливо, хтось вирішив йому перешкодити йти далі.

Зазначимо, що у Кирила залишилася дружина - Юлія Толмацкая, а також 14-річний син - Антоній Тлумацький.

Нагадаємо, "Знай.ua" писав про друзів Децла які розповіли дещо цікаве про смерть реп-виконавця.

Також "Знай.ua" повідомляв про дивного незнайомця на похоронах Крилла Толмацкого. Чоловік говорив про помсту.

Раніше "Знай.ua" інформував про те що, можливо, співак все-таки живий. Які контр-аргументи знайшли фанати.