Кур'єр привіз жінці посилку з Amazon, але не застав її вдома і вирішив попросити сусідів передати коробку. Сусідами виявилися Лі Едвардс і Дженна Крозир. Як добропорядні люди вони взяли бандероль і пообіцяли вручити її адресату в цілості й схоронності. Але у їхніх собаки Бонні були зовсім інші плани. Про це пише видання The Sun, передає Medialeaks.

Поки ніхто не бачив, Бонні дорвалася до посилки і розтерзала упаковку на дрібні клаптики. І це було тільки початком біди. Адже собака також випатрала вміст.

Собака-руйнівник, як прозвали її господарі, розкрила чужу посилку, яку повинні були передати сусідам, і радісно пограла з вмістом. Правда, воно виявилося таким, що зніяковіли взагалі всі — і власники пса, і одержувач доставки. І тільки поганій чотириногій дівчинці все сподобалося.

Предмет явно не призначався для чужих очей — якщо б ви замовляли собі такий товар, ви б менше всього хотіли, щоб хтось дізнався про це.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Сам Лі, працює кінологом, і спочатку він подумав, що Бонні знищила посилку з однією з тренувальних іграшок. Проте придивившись уважніше, він зрозумів, що помилився. Поруч з собакою лежав величезний рожевий вібратор. І цей предмет явно належав не Едвардсу.

Наступна думка була про те, що секс-іграшку замовила Дженна, і вже хотів запитати незручне питання, але потім згадав, що посилка — сусідська. Ось тут він і відчув себе ніяково. Адже Бонні не тільки порвала всю упаковку, але ще й трохи пограла з ділдо.

"Вона його весь зжувала. Він дуже гризючий і гумовий, як іграшка. Бонні виглядала дуже задоволеною собою. Вона підійшла і така типу "Ти кинеш мені це?" Ми кличемо її собакою-руйнівником".

У ролику чоловік скаржився, що не знає, що йому тепер робити з сусідами і як дивитися їм в очі. Також питав у лабрадора, що ж йому сказати адресату, але собака відреагувала на відчайдушні запитування саме так, як і повинні реагувати погані дівчинки: вона махала хвостиком і чекала, що господар пограє з нею і новим девайсом.

Джена також зазнала подвійні емоції від події: їй одночасно було і смішно, і соромно.

"Коли я побачила це, я подумала, що це дуже забавно — з усіх посилок, які сусідка могла отримати, розкритою виявилася саме посилка з найбільш секретним предметом".

Пізніше Дженна сховала ділдо з залишками упаковки в пакет і передала законному власнику. Невідомо, хто червонів сильніше в процесі, але господарі собаки розповіли, що з тих пір вони сусідку більше не бачили. А ще вони тепер не беруть на себе відповідальність за чужу доставку. Ну, головне, що Бонні було весело.

Нагадаємо, у топ Reddit вийшов пост з потенційно мемною собакою. Автор фотографії з нікнеймом shampoobeer написав, що його бос привела на роботу свою собаку на прізвисько Меддокс і спробувала замінити їм співробітника.

Як повідомляв портал "Знай.uа", хлопець прихистив вагітну собаку. Його шокувало те, що він побачив через тиждень.

Також "Знай.uа" писав, чорний лабрадор втік з будинку, господарі втратили надію його знайти. Проте пес повернувся, і привів з собою дивних друзів.