Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину підписників на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає відверті фотографії та відео, що привертає ще більше фоловерів.

Так, в цей раз Анастасія порадувала шанувальників новим гарячим фото, на якому позує у відвертому образі. У публікації, яка з'явилася на сторінці моделі, вона постала на огляд публіки в сексуальному купальнику, який підкреслює соковиті форми моделі. Настя зображена на прогулянці, вона стоїть спиною і боком до камери, демонструючи величезний зад і пишні груди.

Так, на фотографії Анастасія Квітко постала на огляд публіки в сексуальному роздільному купальнику яскравого жовтого кольору. При цьому величезний силіконовий зад дівчини буквально "зажовує" купальник. Настя стоїть в сексуальній позі, її волосся розпущене і спадає на плечі, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Квітко написала: "Гарна погода нагадала мені про ці фото. Хороших вихідних". У публікації моделі немає геолокаціі, так що шанувальникам залишається тільки здогадуватися, де відпочиває Настя.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Публікація Квітко не залишилася без уваги фоловерів, вони заходилися писати безліч компліментів. Так, в основному хтиві фанати хвалили попу і груди Анастасії, проте знайшлися і ті, що звернув увагу на миле обличчя Квітко. А ось деякі вважають, що дівчина спотворила себе пластикою і частенько перегинає палицю з фотошопом.

Нагадаємо, російська Кардашьян ледь помістила булки у крихітні джинси.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Квітко показала пікантні кадри з відвертої фотосесії.