Маленький хлопчик на ім'я Елія Енверем з міста Уілленхолл, графство Уест-Мідлендс (Великобританія), прославився в інтернеті завдяки нестандартній зовнішності: у дитини кучеряве світле волосся і біла шкіра. І він чарівний. Його історією поділилося видання Metro.

З самого дитинства хлопчик не розумів, чому навколишні вказують на нього пальцем і розглядають, а сам він так сильно відрізняється від своїх братів і сестер.

Більшість захоплювалися зовнішністю Елія, але були й ті, хто явно висловлював неприязнь.

Проте, одна маленька випадковість все змінила. За даними видання, мама зробила звичайний знімок свого сина і виклала в Facebook. Після чого користувачі мережі заявили у коментарях, що хлопець повинен стати моделлю.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я сподіваюся, ви не будете заперечувати, якщо я скажу це, але я думаю, ваш маленький хлопчик міг би стати моделлю", — незнайома жінка написала під фото.

Дауес зізналася, що часто чує подібні висловлювання, однак комментаторша була налаштована рішуче і порекомендувала матері вступити в групу в Facebook, присвячену модельному бізнесу.

"Я відправила запит на вступ і отримала поради, в які агентства варто звернутися і як уникнути обману", — згадує британка. Жінка направила знімки сина в декілька агентств, з нею зв'язалися і повідомили, що готові до співпраці.

Зараз п'ятирічний хлопчик-альбінос став обличчям дитячої колекції модного бренду одягу завдяки фотографії, опублікованій матір'ю в Facebook.

Енверем взяв участь у невеликих модельних проектах. За словами його матері, хлопчику подобається модельна індустрія, і навіть у п'ять років він прагне доносити через роботу важливі для нього цінності.

Юний британець намагається розповідати оточуючим, що "не можна ображати тварин", а також треба "любити всіх людей, навіть злих, щоб таким чином вчити їх любові".

Нагадаємо, Ар'я Більгін з Австралії майже з народження дізналася, що таке бальзами та кондиціонери, тому що без них неможливо розчесати волосся. А вся справа у вродженій аномалії, яка змушує рости волосся з надзвичайною швидкістю.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Мелані з Міннесоти (США) недавно виповнилося 5 років, але про неї вже знає весь світ. Вся справа в її унікальних очах, які багато хто називає інопланетними.

Також "Знай.uа" писав, користувачі мережі звернули увагу на фото дитини, у якої незвичний, як для азіата, яскраво-синій колір очей. Знімок маленького красеня опублікувала манікюрниця Ваніда Пилачай, зазначивши, що це син її клієнтки.