Еротичний гороскоп на 18 лютого ОВЕН

В цей день незнайомець спробує вас спокусити, задаючи дурні питання "як пройти в бібліотеку?", "котра година?". Не виганяйте його так швидко. Так, він не вміє знайомитися, зате наміри очевидні.

Еротичний гороскоп на 18 лютого ТЕЛЕЦЬ

18 лютого ваше сексуальне бажання не втілиться в життя. Справа в тому, що претенденти на секс з вами, як крізь землю проваляться. Найкраще зранку відразу ж вибрати об'єкт на вечір.

Еротичний гороскоп на 18 лютого БЛИЗНЮКИ

На Близнюків чекає день, сповнений загадок, які вони самі придумують для оточуючих. Чим вище інтерес до людини, тим більш витонченими і провокаційними виявляються питання.

Еротичний гороскоп на 18 лютого РАК

В цей день вам варто поділитися з партнером усіма сумнівами. Навіть якщо він не дасть вам доброї поради, зате він підтримає вас своєю присутністю і хорошим сексом.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Еротичний гороскоп на 18 лютого ЛЕВ

18 лютого астрологи рекомендують не поспішати, адже у вас вийде практично все. Любителям підганяти партнера слід спершу розслабитися у ванні, а потім відправлятися в ліжко.

Еротичний гороскоп на 18 лютого ДІВА

В цей день Дівам доведеться приємно і активно провести час у ліжку. Не забудьте заздалегідь подбати про необхідний інвентар, а також про еротичний одяг, в якому буде зручно.

Еротичний гороскоп на 18 лютого ТЕРЕЗИ

18 лютого тільки від вас залежить, наскільки бурхливими і пристрасними будуть ваші любовні ігри, а також наскільки вмілим виявиться ваш партнер. Адже кохану людину теж вибираєте ви.

Еротичний гороскоп на 18 лютого СКОРПІОН

В цей день Скорпіонам необхідно відволіктися від любовних ігор і присвятити час вирішенню важливих питань. Багато справ можуть почекати до завтра, але тоді під час сексу ви не зможете розслабитися.

Еротичний гороскоп на 18 лютого СТРІЛЕЦЬ

18 лютого Стрільцям буде потрібна підтримка партнера у всьому. Якщо чоловік діє рішуче, не рахуючись з вами, ви вирішите відмовити йому – щоб потім звинуватити в брутальності.

Еротичний гороскоп на 18 лютого КОЗЕРІГ

В цей день ви можете недооцінити партнера, а він, у свою чергу, хоче вам продемонструвати свої сексуальні здібності. Так що будьте обережніше з похвалами.

Еротичний гороскоп на 18 лютого ВОДОЛІЙ

18 лютого спокусити партнера вам допоможуть гарні жарти. Але остерігайтеся вульгарності - можна налякати протилежну стать. Якщо справа дійде до ліжка, то від чорного гумору теж варто утриматися.

Еротичний гороскоп на 18 лютого РИБИ

В цей день дуже важливо приділити особливу увагу не сексу, а тому, що буде після нього. Подумайте над темою розмови. Влаштуйте все для того, щоб максимально продовжити задоволення.