Свіжа добірка мемів на сьогоднішній день дозволить вам залишатися в курсі останніх топових жартів і весело провести час. Смійтеся над мемами від Знай.uа самі і показуйте друзям.

Користувачі мережі познущалися над Віллом Смітом через його синю шкіру

Нещодавно в мережі з'явився довгоочікуваний тизер «Аладдіна», в якому Вілл Сміт постав у образі синього Джінна.

Через велику кількість комп'ютерних спецефектів Сміт у ролику виглядає зовсім не натурально. Тому користувачі мережі одразу почали порівнювати його персонажа з іншими героями синього, фіолетового або зеленого кольорів.

Х'ю Джекман потролив Райана Рейнольдса. Реакція Дедпула відразу стала мемом

Як відомо, голлівудські актори Райан Рейнольдс і Х'ю Джекман постійно тролять один одного у соцмережах. Багато хто думав, що протистоянню заклятих друзів не буде кінця, але наприі січня Рейнольдс написав на своїй сторінці в Instagram, що оголошує офіційне перемир'я з Х'ю Джекманом. Як підтвердження він повідомив, що готовий зняти для його компанії Laughing Man Coffee рекламу.

Потім Джекман підтвердив, що сокиру війни зарито, і повідомив, що він теж створить рекламний ролик для джина Aviation компанії Рейнольдса.

Отже, шість днів вони не давали фанатам приводу для нових жартів, але 6 лютого на сторінці Рейнольдса в Twitter з'явилося відео зустрічі акторів, вони вирішили подивитися рекламу, яку обіцяли зняти один для одного раніше. І ось, що з цього вийшло: