У Данії поліція розшукує кенгуру – і це не жарти. До першого квітня ще далеко, а шукати тварину треба, поки вона або не наробила лиха в місті, або не потрапила в біду сама. Це серйозна проблема для власника сумчастого, який втік прямо з-під його носа, хоча до цього благополучно жив у дворі приватного будинку. Інцидент, як передає Twitter місцевої поліції, стався в датському регіоні Південний Ютланд. Звір покинув свій дім, де його непогано годували і явно любили, і за покликом свободи помчав у невідомому напрямку в суботу, 16 лютого.

"Ми розшукуємо кенгуру, що належить приватній особі і втік з будинку в районі Остер Линдет", – йдеться у повідомленні правоохоронців.

(Ось офіційний пост поліції на датському, в якому все одно нічого не зрозуміло, але якщо ви знаєте датську або пропустите пост через гугл перекладач, переконайтеся: кенгуру насправді на волі)

За пошуками не самого вірного друга людини, які тривають з 17 лютого, стежить не тільки Данія, але і весь світ. Новина облетіла світові ЗМІ, і тепер опублікована на нашому порталі. Якщо раптом зустрінете на вулиці безхазяйного кенгуру з валізою – це, ймовірно, наш герой. Телефонуйте у Датську поліцію, у дзвони, і у що тільки душа забажає. Тепер – жартуємо. Бажаємо читачам Знай.uа побільше позитивних новин і гарного настрою.

Перейдемо до остраху і жерсті: раніше ми повідомляли, що велелюбний тигр в зоопарку спочатку зґвалтував козла, а потім закусив їм.

В одному з зоопарків Ялти, під назвою "Казка" (зараз ви зрозумієте, що це за казка), хотіли здивувати відвідувачів дружбою козла і тигра, за прикладом відомих Амура і Тимура, а вийшли порнографія і треш. Свідками кривавої сцени стали відвідувачі з маленькими дітьми.

Почалося все з того, що амурського тигра Мурзик у вольєр загнали козла Інокентія, в надії на те, що вони подружаться і стануть популярні як тигр Амур і козел Тимур, тим самим підвищать інтерес до зоопарку.

Але щось пішло не так. Хижий тигр виявився голодний у всіх сенсах. Він став ходити колами навколо козла, а потім напригнул на нього і почав робити по відношенню до тварини розпусні дії. Близько тридцяти хвилин Мурзик содомировал нещасну тварину, а потім зжер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що козел Обама переїде в російський сафарі-парк.

Знай.иа писав, що в Австралії кенгуру полюбив свиню. Все, як у першій серії "Чорного Дзеркала", тільки замість мера – звичайний кенгуру. Господар тварин намагався втрутитися і вселити кенгуру розсудливість і мораль, але вийшло не дуже. Кенгуру від своєї любові відмовлятися не став.