Страшна загроза нависла над планетою Земля, і врятувати нас з вами може тільки диво. Все серйозно – попередили про небезпеку не провісники, не уфологи, від яких вже хочеться відмахнутися і посміятися. Мовляв, скільки разів ви нам пророкували кінець світу – і не збулося. Офіційне попередження надійшло від американського національного космічного агентства NASA, передає Диалог.UA.

За даними дослідників, до Землі стрімко наближається величезний астероїд 2013 MD8. Його розмір – 85 метрів, однак швидкість його наближення і дальність, з якої прилетить небесне тіло, змушує експертів здригнутися від жаху.

Варто обмовитися, що наближення астероїда – не гарантований апокаліпсис, але серйозна небезпека для Землян.

Вчені NASA попередили, що наближається астероїд – потенційна загроза для землян. За попередніми даними, астероїд 2013 MD8 повинен підійти до нашої планети на максимально близьку відстань 19 лютого. Станеться це у другій половині майбутнього вівторка. Вчені завмерли в очікуванні і заявили, що, якщо 2013 MD8 хоча б трохи змінить свою траєкторію руху, то катастрофи точно не уникнути. Експерти також відзначили, що MD8 – це приклад "навколоземного об'єкта" (NEO), що представляє собою астероїд або комета на траєкторії, яка з'являється в орбіті Землі. Нерідко NEO знаходяться на небезпечній відстані від Землі, але вкрай рідко вони потрапляють на планету.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ще одна зірка-вбивця наближається до Землі: Нібіру здасться казкою.

Очевидець побачив Немезиду, саме вона за останні 250 мільйонів років не раз призводила до апокаліпсису на нашій планеті. І тепер Немезида, а не Нібіру, взяла курс на Землю, щоб вкотре знищити все живе на ній. Тому кінець світу - неминучий, передає "Диалог.UA".

Як відомо, це зняв росіянин під час польоту. Куля була чітко видно, і ніщо не могло перешкодити спостереженнями. Після публікації кадрів багато експертів і очевидці думали, що чоловік зафіксував планету-вбивцю.

Але тепер експерти говорять зворотне, пасажир літака зняв не смертоносну планету, а її апокаліптичну конкурентку – зірку Немезиду.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: уфологи виявили в Антарктиді 70-метровий НЛО. Об'єкт може бути інопланетної тарілкою

Читайте також: Земля може стати жертвою чорної діри, вибратися не вдасться нічому живому. Якщо планета потрапить під вплив гамма-випромінювань, відбудуться незворотні руйнування

Як повідомлялося, NASA змоделювало удар гігантського астероїда: нас чекає справжній апокаліпсис