Передвиборчі перегони з кожним днем набирають обертів, тому кандидати все активніше починають готувати електорат до голосування. Інколи їх порівнюють навіть з відомими артистами, і мова навіть не про Зеленського.

Приміром, у новому випуску саркастичного дайджесту від Майкла Щура, Ілля Ківа та його лисина стали предметом уваги номер один.

Настя Каменських
Настя Каменських

В ефірі жартували навіть, що його імідж – це відповідь на головне бажання Насті Каменських – мовляв, якщо скласти дві голови Ківи, якраз і вийде "попа, як у Кім". Пригадуєте цей ефектний кліп?

Дивіться: Каменських, "Попа, як у Кім"

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Прокоментував Щур і деякі факти про Зеленського у традиційній рубриці "13 питань про кандидата". Він натякає, що якщо раніше рішення коміка балотуватися у президенти сприймали як жарт, то тепер більшість зрозуміла: колишній гравець КВК говорить цілком серйозно і відступати не збирається.

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

Журналіст іронізує, що робота у Маслякова нагадувала "тоталітарну секту чи мафію", а з таких структур без наслідків не виходять – тобто Зеленський вміє ризикувати і буде це продовжувати і далі.

КВК
КВК

Хоча справедливості заради, слід додати: нічого негативного у бік Маслякова лідер "Кварталу 95" не говорив. Він навпаки вдячний йому за отриманий досвід. Такого оптимізму не розділили колишні друзі по сцені КВК – про нього часто пускають плітки, та він їх завжди ігнорує.

"Квартал 95" із концертом в Ужгороді
"Квартал 95" із концертом в Ужгороді

Зеленський, як підкреслили під час програми, створив практично культ телебачення в мережі. Левова частка його фанатів не вмикають популярні канали, а дивляться все на офіційних ресурсах YouTube. Це ж активно використовує слуга народу під час передвиборчої програми.

Не забули і про славнозвісний автобус Ляшка – пам'ятаєте, як з ним він почав їздити по великих містах і робити рекламу у стилі серіалу "Слуга народу": в стрічці цей момент дуже добре показано, а користувачі давно підмітили схожість.

"Агітаційний автобус" Ляшка
"Агітаційний автобус" Ляшка

Сміється Щур і над журналістами регіональних ЗМІ, котрі описали цю "епічну подорож", немов у стилі легенди про Одіссея. Вила, щоправда, з собою не взяв.

"Агітаційний автобус" Ляшка
"Агітаційний автобус" Ляшка

"Агітаційний автобус" Ляшка
"Агітаційний автобус" Ляшка

Ляшко безкоштовно підвозив людей на одному з цих автобусів – мовляв, "щоб раптом не замерзли". Хоча у законі чітко сказано про заборону такого вчинку, але це вже справа компетентних органів, розбиратися у доцільності такої агітації. Загалом, як очікується, вибори цього року будуть справді насичені подіями.

Дивіться: Ляшко, тур на автобусі

Дивіться: Зеленський, Настя Каменських, Ляшко, Порошенко, Тимошенко - актуальне з Майклом Щуром

Нагадаємо, Дорофєєва відверто розповіла про подвиг Зеленського.Як повідомляв "Знай.ua", експерт пояснив, чому так стрімко ростуть рейтинги Зеленського. Також "Знай.ua" писав, самотнього Кличка засікли в Мюнхені.