Вчені розшифрували інопланетний сигнал з космосу і переконані, що 23 лютого може стати останнім днем в історії людства. Головною загрозою вони називають смертоносну планету Нібіру, яка лине на Землю.

Групі вчених з Міжнародної федерації з вивчення паранормальних явищ і уфологам вдалося розшифрувати древній манускрипт, знайдений в одній з гробниць в піраміді Хеопса.

Експерти були збентежені, коли прочитали переклад реліквії. В тексті говорилося про те, що в кінці лютого 2019 року до орбіти Землі підлетить Нібіру. Після цього планета-вбивця почне війну з людською расою.

Що найдивніше, нещодавно британські астрологи отримали і дешифрували сигнал, що надійшов з космосу.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Атака, знищення, 0,2 світлових року", - свідчила одна з частин тексту.

Зіставивши всі дані, вчені прийшли до висновку, що Нібіру вже на підході і людству незабаром слід готуватися до вторгнення планети-вбивці.

Експерти в області паранормальних явищ навіть змогли зрозуміти, навіщо Нібіру і її ануннакам наша планета. Все із-за колосальних покладів золота і паладію. Адже, крім використання їх в ювелірних виробах, ці метали широко застосовуються в электроаппаратуре і інших пристроях.

Вчені відзначають, що про наближення Нібіру знають всі глави великих світових корпорацій, тому вже почали готуватися до дня Х.

"В багатьох державах армії розконсервовують інноваційне зброю, розробки і випробування якого були відкладені. США вже перевіряють працездатність своїх лазерних установок, які були розроблені ще 2 роки тому", - відзначають вчені.

Нагадаємо, ще одна зірка-вбивця мчить знищувати Землю. В Мережі нещодавно виклали кадри, де зображений яскравий об'єкт прямо над Сонцем.

Як повідомляв Знай. ua, на Землю лине астероїд жахливих габаритів. Місія - вижити вже на наступному тижні.

Знай. ua писав, що на Землю лине зірка в мільйони разів яскравіше Сонця. Це небесне тіло вже більше 10 разів знищувало на Землі все живе. Порівняно з нею Нібіру - просто квіточки.