Герцогиня Сассекському Меган Маркл і її чоловік принц Гаррі зовсім скоро стануть батьками.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що на честь довгоочікуваної події королівська родина вирішила провести закриту вечірку. Відзначається, що на свято, яке організовують подруги, Маркл довелося поїхати до Нью-Йорку.

Відомо, що серед запрошених гостей були присутні Амаль Клуні і Серена Вільямс, яка взяла на себе більшу частину витрат. Зокрема, легендарна тенісистка оплатила найдорожчий готельний номер у США - пентхаус у готелі The Mark за 75 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Більше того відзначається, що у США майбутня мама прибула на розкішному особистому літаку, переліт на якому обійшовся у 125 тисяч доларів

Якщо підсумувати транспорт і готельний номер, виходить вражаюча сума - 325 тисяч доларів. Британців всерйоз стурбували настільки великі витрати на вечірку, однак королівська сім'я повідомила, що baby shower Меган Маркл оплатили приватні особи.

Разом з тим варто відзначити, що племінниця королеви Єлизавети ІІ прийшла на модне шоу в джинсах і футболці.

Варто відзначити, що 23-річна модель полюбляє відвідувати різноманітні світські заходи. Відтак вона часта гостя світських вечірок та й Лондонський тиждень моди відвідує охоче. Днями її бачили на модному показі Peter Pilotto, туди дівчина прийшла в ніжно-рожевій сукні з перловими гудзиками.

Суспільство здивоване, що на шоу Rejina Pyo двоюрідна племінниця королеви Єлизавети II приїхала в короткій білій футболці і джинсах-кльош. До образу підібрала світлі бежеві черевики і насичену жовту сумку.

У макіяжі Амелія зробила ставку на натуральність і мала досить милий вигляд. Лондонці здивовані, що леді Амелія Віндзор не заморочувалась щодо вибору образу для показу колекції Rejina Pyo на Лондонському тижні моди.

Варто зазначити, що інколи на деякі світські вечірки або благодійні прийоми дівчина приходить у вечірніх сукнях. А ось в дуже відвертих образах ми її не бачили ще жодного разу.

Нагадаємо, Меган Маркл та принц Гаррі обирають ім'я первістку.

Як повідомляв "Знай.ua", королева Іспанії підкреслила тонку талію сміливим вбранням.

Також "Знай.ua" писав, що Меган Маркл знову з'явиться на великому екрані.

Вагітна Меган Маркл полетіла в Нью-Йорк