Дочка скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла, впевнений користувач мережі і часто тішить шанувальників новими фотографіями і відео у соцмережі Instagram. Як відомо, нещодавно дівчина народила первістка, якого назвали Марком, а тепер, як видно на фото, повернулася у форму і вже дефілює у відвертих вбраннях.

Так, на своїй сторінці в мережі Алла Добкіна опублікувала нову фотографію, на якій постала в спокусливому образі. Дівчина позує в довгому червоному платті з закритим декольте, але з відвертим вирізом, який оголює довгі ноги. На плечі у Алли червона сумочка, а на ногах білі туфлі на шпильці. Волосся дівчата розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. І все б нічого, але фотографія була зроблена в туалеті київського ресторану.

Алла Добкіна не підписала свою фотографію, залишила лише три смайла у вигляді сердечок. Пыдписники дочки скандально відомого політика не залишилися байдужі до її нової публікації і почали активно обговорювати фото. Так, фоловери в захваті від розкішного вбрання Алли та її фігури після пологів. "Така худенька", "Lady in Red. Красуня!", "Матуся наша", "Червоний личить", "Дуже красива у червоному", "Дуже гарне плаття! Прямо з мого сну, можна дізнатися де купували, хто виробник?", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Раніше ми писали, що напівгола Алла Добкіна показала татуювання на вагітному животі. На сторінці Добкіної з'явилася нова фотографія, на якій Алла позує стоячи в нижній білизні і демонструючи вагітний живіт. На знімку дівчина постала на огляд публіки в темному комплекті білизни з голим вагітним животом, який з двох сторін покритий татуюваннями.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.