Мешканка Великобританії на ім'я Емма Дрю довгий час була безробітньою. Співбесіда перетворилися на рутину, її доходи, як і настрій дорівнювали нулю.

Жінка поділилася, як кар'єра блогера допомогла їй стати на ноги після трьох років невдалих спроб влаштуватися на роботу, повідомляє The Sun.

Як розповіла Емма, після закінчення університету не могла влаштуватися за фахом протягом трьох років. Дівчина подавала заяву на "сотні" робочих місць і терпіла невдачі, незважаючи на наявність диплома Честерського університету.

Британка поставила перед собою мету заробляти не менше десяти фунтів стерлінгів в день (понад 350 гривень) і почала вести блог про це. Через деякий час Дрю усвідомила, що заробляє завдяки блогу більше 25 тисяч фунтів стерлінгів (824 тисячі гривень) на рік.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Пізніше до роботи над блогом дівчина привернула чоловіка, і вдвох вони присвятили блогінгу весь вільний час.

Блогерша мріє збільшити свої доходи від блогу і придбати будинок. Вона також зазначає, що негативних сторін у такій роботі вистачає: вона постійно відчуває свою відповідальність перед передплатниками і стикається з величезною кількістю негативних коментарів.

Блогер – це і професія, і покликання, і вельми вигідна справа, якщо вам пощастило стати популярним.

Популярні блоги з відвідуваністю від 300-500 осіб на добу мають можливість заробити на контекстній рекламі, продажу посилань, спонсорстві блогу різними компаніями.

Автори дуже популярних блогів, які читають десятки тисяч людей, можуть продавати рекламу безпосередньо компаніям. Наприклад, робити огляди техніки в блогах, інтернет-сервісів і т. д. За це компанії можуть дарувати їм різні гаджети (оплата бартером) або платити гроші.

Нагадаємо, британка Лів Конлон, яка не закінчила школу, яку дражнили однолітки, заснувала власний бізнес і розбагатіла.

Як повідомляв портал "Знай.uа", британка Софі Мішель захопилася створенням досить незвичайного відео. Дівчина заробила 60 тисяч фунтів стерлінгів, це більше двох мільйонів гривень, за рік за допомогою своїх відео.

Також "Знай.uа" писав, незвичним способом, але досить ефективно, заробляє гроші 33-річна мешканка Великобританії Роксі Сайкс. Її ніжки встигли заробити вже ціле стан. За рік вона заробила на цьому майже 100 тисяч футів, а це приблизно 3,6 мільйонів гривень.