Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

Користувачі мережі в жалобі. Хом'яка Стьопи більше немає і це новий мем

У соціальних мережах стали розходитися меми з фразою «Стьопи більше немає», фотографіями гризунів і скріншотами з відео YouTube-каналу «Сливки-шоу» (SlivkiShow) про смерть хом'яка. Ось те саме відео:

Судячи по коментарям, смерть Степана стала серйозною втратою для підписників каналу. За кілька днів ролик подивилися більше семи мільйонів користувачів. Поки одна частина користувачів сміється і плаче над жорстокими жартами, інша не розуміє, що вони означають.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

для деяких смерть хом'яка стала серйозною втратою

багато фанатів плакало, коли дізналося сумну новину

Але в якийсь момент сенс загубився і

Тепер люди сміються над мемом, навіть не знаючи, що він означає

Рамі Малек з «Оскаром» у руках став кумедним мемом

Рамі Малек міг би зіграти в «Зоряних війнах», «Володарі перстнів» і навіть поборовся б з Генрі Кавіллом за роль Супермена, вважають редитори. На минулому «Оскарі» актор потрапив в об'єктиви камер з дуже дивним виразом обличчя і забезпечив собі дорогу в найбезглуздіші фотожаби.

Оригінальне фото з церемонії

Малек може замінити Генрі Кавілла в ролі Супермена

Оригінальний спосіб як забрати

Актор може впоратися і з роллю хоббіта, який рятується від злого Голлума

І перетворитися на самого Голлума Малек теж може

Вночі з ліхтариком біля обличчя актор виглядає особливо жахаючим