Про це повідомляє "Інформатор".

Музичне шоу "Голос країни" набирає обертів все швидше. Вся країна із завмиранням серця дивиться випуски нового - 9 сезону шоу.

Олександр Тесленко народився в Дніпрі. Зараз хлопець навчається в Києві в інституті музики імені Глієра. Йому всього 18 років.

Олександр виконав ліричну пісню "When I Was Your Man" Бруно Марса. На останніх секундах виступу хлопця Dan Balan розгорнув своє крісло.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Дана після виступу Олександра розповів, що він відчув емоції, і це були унікальні і чудові відчуття. "Ти знаєш, що у тебе залишається тільки одне місце, коли залишилось дуже багато учасників. Ти чуєш талановитого артиста і відчуваєш, що це резонує з тобою. Якщо він резонує-це знак. Просто вибирай його і все"

- зазначає артист.

Після виступу дніпрянина організатори конкурсу дозволили взяти ще по одному учансику у свої команди. Таке рішення за всю історію шоу зробили перший раз.

Нагадаємо, що Голос країни 9: вчитель Могилевської, автор гімну для Усика та інші несподіванки сезону. Тренери переглянули рівно половину бажаючих потрапити в дев'ятий сезон шоу. Поки що ні один з них - Тіна Кароль, Потап, Монатік та Дан Балан - не сформували свої команди і все ще знаходиться в пошуку неймовірних голосів.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що Валерія поплатилася за підтримку Зеленського: світ зійшов з розуму. Російська співачка Валериявідома своєю ніжною любов'ю до неадекватної політики президента РФ Володимира Путіна і всіляко підтримує режим агресора, влипла в грандіозний скандал, опублікувавши пост в підтримку українського кандидата в президенти Володимира Зеленського.

Винник зібрався на Євробачення: українці підтримали, готові носити на руках після MARUV. Відповідні коментарі з'явилися у Facebook як реакція на слова Винника про те, що в свій час він мав бажання взяти участь у пісенному конкурсу, коли він проходив у Німеччині. Більш того, на той момент у нього вже була готова навіть конкурсна пісня.