На онлайн-сервісі відеоігор Steam готується до випуску своєрідний і жорстокий ігровий проект під назвою Rape Day ("День згвалтування").

Гравцям пропонують приміряти на себе роль жахливого серійного вбивці і ґвалтівника, який орудує в постапокаліптичному світі, населеному зомбі, повідомляє Mirror.

Самі творці проекту вважають гру "візуальною новелою", але попереджають, що вона містить "насильство, посягання сексуального характеру, секс без згоди сторін, непристойні вирази, некрофілію і кровозмішення".

Кадр з відеоігри Rape Day

Зараз Rape Day повинна пройти перевірку представників компанії Valve перш, ніж її почнуть продавати в Steam.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше легендарна компанія, яка створила культову серію Half-Life, забороняла менш жорстокі ігри, проте в червні 2018 року Valve вирішили змінити свою політику щодо контенту, знявши будь-які заборони.

"Ми вирішили, що правильний підхід полягає в тому, щоб дозволити завантажувати в Steam Store все, за винятком того, що ми вважаємо незаконним або нахабним троллінгом", — написав Ерік Джонсон з Valve в блозі.

Схоже, що розробник з Desk Plant вирішив протестувати політику компанії за допомогою свого одіозного дітища.

Імовірна дата відеоігри про ґвалтівника — квітень 2019 року.

Кадр з відеоігри Rape Day

"Оскільки гра містить сексуальний контент і жорстокість, які можуть бути заборонені в деяких країнах, процес перегляду займе набагато більше часу, ніж очікувалося",— заявив розробник Desk Plant.

За його словами, якщо Valve блокує випуск відеоігри в Steam, то він спробує скористатися іншими сервісами.

"Я не порушував ніяких правил, тому не розумію, як моя гра може бути заборонена, якщо тільки Steam не змінить свою політику", — написав розробник на сайті, створеному для просування гри.

Розробник також стверджує, що до Rape Day повинні допускатися тільки дорослі і повнолітні люди, які перед тим, як грати, повинні ознайомитися з докладним описом того, що їх чекає.

Кадр з відеоігри Rape Day

Реагуючи на розбіжності з приводу шокуючого змісту гри, представник Desk Plant заявив: "Я намагався створити гру, в яку мені б сподобалося грати самому, проте я не один "такий". 4 % населення — соціопати, проте не тільки їх приваблюють такі теми".

Нагадаємо, дванадцятирічний хлопчик захотів розіграти сексуальну сцену з "Grand Theft Auto" і згвалтувавши свою шестирічну сестр.у

Портал "Знай.uа" повідомляв про моторошну історію культу Судного дня, де калічили і розбещували послушників.

Також "Знай.uа" писав, що турецька поліція заарештувала жінку, яка проводила ін'єкції відбілювача і мила власної дочки Айлюль.