Відео, зняте в англійському місті Пейнтоні біля маєтка Oldway Mansion, побудованого в XIX столітті, потрясло весь світ. Якийсь привид жінки спостерігав з вікна за хлопчиком.

Луїза Лентон зняла на камеру свого 5-річного сина, який катався на велосипеді біля старовинного маєтку.

На думку Луїзи Лентон, привид схожий на даму в одязі вікторіанської епохи з білими манжетами, волосся зібране в пучок.

Шокована Луїза була впевнена, що випадково зняла привида. Вона навіть інформувала про це міську владу. Лентон заявила, що вона не вірить у паранормальні явища, але у неї немає побаченому "іншого пояснення".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Ролик за лічені дні став неймовірно популярний. Користувачі почали будувати теорії, ким є привид дами. Багато хто вважав його "страшним" і "жахливим".

Деякі користувачі навіть припустили, що це міг бути привид знаменитої танцівниці Айседори Дункан. Відомо, що Айседора один час була одружена з російським поетом Сергієм Єсеніним. А після у танцівниці був роман з мільйонером Парісом Сінгером - сином людини, який побудував особняк Oldway.

У 1927 році вона загинула, її шарф потрапив у вісь колеса автомобіля і від різкого поштовху у Дункан зламалася шия.

Однак, всі ці теорії не вірні і справжній привид розповів журналістам хто він насправді. Як пише видання Mirror, охоронець, який працює в особняку, Алекс Уоррен зізнався, що це він був страшним привидом, який всіх налякав.

У якийсь момент чоловік підійшов до вікна з чашкою чаю.

"Я просто собі насолоджувався видовищем хлопчини, який навчався кататися на велосипеді".

Уоррен розповів, що, коли він патрулює зовні будинку, одягає однострій охоронця, а коли чергує всередині - чорний кардиган.

"Сподіваюся, це прояснило непорозуміння. Наскільки я знаю, в особняку немає привидів. Я тут працюю вдень і вночі ось вже чотири роки", — сказав охоронець.

Нагадаємо, 4-річна дочка сімейної пари з американського міста Північна Тонаванда в штаті Нью-Йорк розповіла батькам, що її час від часу відвідувала жінка, яку ніхто, крім неї, не бачив.

Як повідомляв портал "Знай.uа", це єдиний ролик з якісної відеозйомкою, де можна чітко розгледіти привида.

Також "Знай.uа" писав, 39-річна мати двох дітей Аманда Пападопулос стверджує, що в її будинку живе привид дитини.