У дитинстві деякі діти придумують собі друга, з якими можна пограти і поговорити. Це цілком звичайне явище для малюків. Та частіше трапляється з замкнутими дітьми, яким складно знайомитися з іншими.

Коли батьки бачать, що дитина розмовляє з кимось невидимим, подібне дуже турбує і не даремно. У поодиноких випадках за уявним другом може ховатися щось справді зловісне.

Ми розповімо про реальні історії, якими поділилися користувачі мережі. Вірити чи ні, вирішуйте самі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Джонотан

Користувач Reddit на ім'я Ерік поділився історією про свою 3-річну доньку, у якої з'явився уявний друг. Це явище лякало батьків з самого початку.

Спочатку донька розповіла про хлопчика на ім'я Джонотан, з яким вона любить розмовляти і який сидить у шафі.

"Ми з дружиною тоді особливо не хвилювалися. Ми навіть вирішили, що це дуже мило". Але з кожним місяцем ставало все настирливіше. Донька Еріка постійно говорила про Джонотана і сиділа в старій шафі, розмовляючи з ним".

Коли Ерік і його дружина всерйоз затурбувалися про психіку дівчинки, вони переїхали в інший будинок.

Але це ще не вся історія. Пізніше їм зателефонували нові власники і розповіли, що коли прибрали стару шафу з дитячої, то знайшли за задньою стінкою нішу, де стояла велика коробка з купою старого одягу для хлопчика і фотографіями якоїсь людини. На коробці було написано "Джонотан".

Після цього Еріка став переслідувати страх, що його донька насправді дружила з привидом.

Одяг для Клари

Мешканка міста Сідней, Австралія, на ім'я Рейчел повідала історію про свого 10-річного сина Олівера, який завів подругу-примару. Ця дівчинка на ім'я Клара приходила до Олівера ще в старому будинку, а потім стала з'являтися і після переїзду в новий.

Варто відзначити, що для 10-річної дитини мати уявних друзів дуже незвично. Але після другий син Рейчел - 6-річний Макс також почав її бачити і навіть просити ставити для неї під час сніданку тарілку.

"Макс дуже серйозна дитина, він вже знає, що Санта-Клаус-це вигадка. І тим не менш він наполегливо просив мене поставити тарілку для Клари. Для мене це було моторошно. Але він діяв так, немовби для нього Клара теж реально існувала, як для Олівера".

Пізніше обидва хлопчики стали просити маму купити Кларі новий одяг, так як її старий в поганому стані. А вночі співали для неї пісеньку.

"А потім у нашому домі стали відбуватися справді дивні речі. Все почало ламатися або вести себе загадковим чином. Комп'ютер, лічильники, клавіатура комп'ютера розвалилася якось сама по собі, мій м'яч для тренувань почав сам по собі стрибати на місці, я стала чути дивні звуки і бачити страшні темні тіні. Я не могла пояснити це логічно".

Нагадаємо, моторошна істота з крилами за спиною намагалася забрати хлопчика.

Як повідомляв портал "Знай.uа", щось заманювало хлопчика в гущавину лісу. Щось невідоме кликало його до себе, прямо з густих темних кущів.

Також "Знай.uа" писав, хлопець, який проживає в місті Норкросс, штат Джорджія, США, розповів про неймовірну зустріч з прибульцями, яку йому вдалося пережити в 2014, у віці 12 років.