Житель міста Медікал Лейк у штаті Вашингтон (США) на ім'я Стівен Мічем разом зі своєю дружиною стали героями чергової паранормальної історії.

Як розповів чоловік, вони прогулювалися в місцевому лісі і фотографували красиві засніжені пейзажі. Раптово подружжя побачили на снігу ряд дуже великих слідів, схожих за формою на відбитки голої людської ступні.

"Я не знаю, хто міг би залишити такі сліди, крім єті!", - написав Мічем на міський сторінці у фейсбук, куди виклав свої фотографії.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Стівен з упевненістю стверджує, що це не людина і не тварина. Він і його дружина намагалися прослідкувати, куди йдуть сліди, але швидко здалися, так як кучугури виявилися дуже глибокими, а сліди вели в гущавину лісу.

Мічем виміряв сліди і кожен з них виявився цілих 23 дюйма в довжину (понад 50 см), а відстань між слідами було 35 дюймів (88 см).

Більш того, Мічем заявив, що вже не перший раз бачить такі величезні сліди. Раніше він бачив їх в Північній Каліфорнії, де виріс. Деякі коментатори припустили, що ці сліди міг залишити великий лось, однак дуже багато погодилися з тим, що це був єті.

"Це не лось, це відбитки двох ніг, а не чотирьох", - говорить Мічем, - "Тут немає жодної ознаки, що це була чотиринога істота".

Журналісти зв'язалися з місцевим Департаментом риби і дикої природи і з'ясувалося, що ті вже в курсі про виявлення великих людиноподібних слідів. Однак там впевнені, що це сліди якогось звичайного туриста, які здаються більше ніж через занурення ступень в глибокий пухкий сніг.

При цьому в департаменті нічого не сказали про те, що сліди схоже залишені босими ступнями, що навряд чи міг зробити звичайний турист. Можливо це якась витівка місцевих жартівників.

Стівен Мічем упевнений, що залишив сліди єті і вже зв'язався з дослідниками єті, які повинні незабаром прибути сюди для вивчення відбитків. Зараз правда сліди вже частково занесені снігом.

Нагадаємо, у лісі під Києвом любитель природи Прокіп Прокопенко вирішив влаштувати фотополювання на самотнього вовка за допомогою автоматичної камери стеження. Однак замість тварини фотопастка помітила щось зовсім незрозуміле.

Як повідомляв портал "Знай.uа", жителька Чернігівської області 54-річна Любов Нечаєва розповіла журналістам про страшну зустріч з прибульцями, наслідки якої турбують жінку донині.

Також "Знай.uа" писав, Рікі Д. Філліпс – відомий 39-річний учений. Він повідомив про те, що йому вдалося сфотографувати справжнє лох-неське чудовисько.