Хаскі не лише неймовірно гарні, але й неймовірно вірні створіння. Навіть якщо це маленький хаскі, і навіть, якщо він охороняє свою таку ж маленьку господиню від посягань на її спокій великих і сильних людей.

У мережі з'явилось потішне відео, на якому цуценя хаскі охороняє сон дитини. Батько намагається розбудити сплюху, щоб вона збиралась до школи.

Чоловік просить хаскі, щоб той допоміг йому розбудити малу. Він легенько тормосить дівчинку, нагадуючи, що пора вставати.

Однак цуценя відважно кидається на охорону дівчинки. Гарчить і обурюється - не дає будити на заняття!

Маленький хаскі проти того, щоб дитину будили в школу, якщо вона цього не хоче! А як інакше – друг на те і друг, щоб допомагати у важку хвилину)))

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, собака породи хаскі не терпить агресії від людини.

Інтернет вразило відео найтолерантнішого у світі собаки. Милий хаскі не терпить насильства та лається на свого господаря, коли той жартома б'є дівчину.

Обуренню собаки немає меж, коли чоловік застосовує фізичну силу проти іншої людини. Хаскі вважає, що усі істоти повинні любити одне одного і не чинити шкоди. Хоча собака, здається, трохи розуміє підступ, адже відволікається на дівчинку, яка сміється.

Як повідомляв портал Знай.ua, хаскі-няня показала, як доглядати за дітьми.

Також Знай.ua писав, YouTube підкорила хаскі, яка просить почухати животик