За останні кілька десятків років у світі паранормальних явищ, крім єті, привидів і прибульців з'явився новий феномен так званих Стікменів. Історії про Стикменів з 2000-х років регулярно з'являються на форумах в Інтернеті.

Стіки або Стікмени (Stick Men, Stick Figures) являють собою щось дуже тонке і довге і при цьому чорного кольору. В деяких випадках вони здаються настільки тонкими, що якщо це істота повернеться боком, то стане невидимою.

Як запевняють знавці, стіки не агресивні до людей і їх частіше помічають зовсім випадково. Вони ніби надіслані лише спостерігати за людством. Цікаво, що більша частина очевидців зустрічало цих істот будучи дітьми, але вони дуже добре пам'ятають, як воно виглядало навіть через десятки років.

Популярні новини зараз
Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Так на паранормальном сайті Fortean Times користувач з ніком Саймон стверджував, що бачив Стікмена ще в 1978 році в графстві Кент, Англія, коли був дитиною.

"Одного разу ввечері ми невеликою компанією сиділи в полі і спілкувалися, насолоджуючись теплою погодою. Раптом друг Уїлл підхопився на ноги з криком, що у нього в волоссі бджола і почав мотати головою. Він був дуже наляканим, але ще більш наляканими були ми, тому що зовсім поруч з Уіллом, за його спиною, ми побачили дуже тонку та високу фігуру, на голові якої був капелюх. Дзижчання йшло від голови цієї фігури. Ми вирішили, що це просто лякало, а в його голові оси влаштували собі гніздо і тому вирішили піти на інше місце, а потім і зовсім пішли додому так як почався дощ".

Як розповідає Саймон, коли йдучи він обернувся, то побачив високу чорну постать, яка рухалася в заростях, де сиділа компанія.

Наступну розповідь з сайту Reddit і також з дитинства.

"Коли я ріс, у мене була подруга, яка жила поруч з нами на одній вулиці. Це був маленьке тихе містечко. Я ходив до подруги кожен день після школи і ми разом йшли за цукерками чи на прогулянку. І я часто бачив, як за нами слідує Стіцкмен. Іноді він визирав з-за дивану, іноді йшов за нами по вулиці. Він міг змінювати розміри - бути з кішку або вище росту людини. Я боявся його і відчував, що іноді він просто хуліганить, а іноді реально злиться. Одного разу я набрався сміливості і розповів про нього подрузі і вона сказала, що теж іноді бачить його. Він міг змінювати форми і одного разу з'явився у вигляді погано намальованої фігурки конячки. Чомусь я вважав, що він переслідує мене, але через кілька років моя подруга раптово померла від вродженого пороку серця, про який ніхто і не здогадувався. І після цього я перестав бачити Стікмена".

Інша історія з сайту Listverse і очевидець бачив Стікмена в 1982 році в Англії, в графстві Ессекс.

"В 1982 році я проходила практику як медсестра у лікарні Уорела в Брентвуді, Ессекс. З Стікменом я зіткнулася неподалік будівлі лікарні, коли йшла додому після зміни. Ця істота перейшла дорогу переді мною, а потім притулилася до стіни будівлі і підняло вгору свої руки-палиці, немов злякавшись мене. Воно було дуже високим і дуже тонким, а голова була крихітною і овальної форми. Обличче розгледіти я не могла, хоча воно стояло поруч з ліхтарем. Воно стало швидко віддалятися і сховалося в підліску, а я стояла і була сильно налякана. Я досі відчуваю страх при згадці про те, що бачила, але мені чомусь ніхто не вірить".

Нагадаємо, кілька історій, коли діти зустрічали під своїми ліжками щось реально існуюче.

Як повідомляв портал "Знай.uа", хлопець, який проживає в місті Норкросс, штат Джорджія, США, розповів про неймовірну зустріч з прибульцями, яку йому вдалося пережити в 2014, у віці 12 років.

Також "Знай.uа" писав, моторошна істота з крилами за спиною намагався забрати хлопчика.