Гороскоп на 15 березня Овен

В цей день вам конче будуть потрібні глибокі емоції і трохи сумні. Не варто заради цього псувати собі життя, просто почитайте класичну літературу.

Гороскоп на 15 березня Телець

День буде насичений подіями. Можливо вам потрібно буде багато працювати, але толку від ваших дій буде не багато. Краще просто стати глядачем.

Гороскоп на 15 березня Близнюки

Вам треба чинити так, як буде саме вам зручно. Навіть якщо хтось образиться, то більшість вас навпаки почне поважати.

Гороскоп на 15 березня Рак

Сьогодні вам доведеться вигадувати велосипед, але таке невдячне заняття допоможе вам придумати щось дуже цікаве.

Гороскоп на 15 березня Лев

Хоча день краще провести відпочиваючи, все ж не варто змушувати мізки іржавіти. Почитайте, пограйте в шахи, вирішіть якусь нескладну задачу.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Гороскоп на 15 березня Діва

День пройде дуже легко і приємно. Абсолютно всі принесе вам радість, навіть спілкування з ненависними раніше людьми .

Гороскоп на 15 березня Терези

Сьогодні вас змусять відступити, при тому так, ніби ви заборгували цій людині. Як би вам це не було неприємно, доведеться поступитися, інакше дійде до бійки.

Гороскоп на 15 березня Скорпіон

Сьогодні ви можете стати трохи багатослівні. Доведеться весь час стежити за собою, бо, по-перше, ця якість не викликає поваги, а по-друге, ви можете заплутатися в словах і втратити тему розмови.

Гороскоп на 15 березня Стрілець

Цілком імовірно, то ви відчуєте себе не в своїй тарілці. Щоб обійти ці ситуації, слід вибирати компанію старих друзів.

Гороскоп на 15 березня Козеріг

Цей день вас сильно засмутить, навіть з рук все впаде, і голова запаморочиться. Нічого не робіть. Сядьте і просто чекайте хороших новин.

Гороскоп на 15 березня Водолій

Вам буде дути попутний вітер, але кермо відпускати не слід. Візьміть справу в свої руки, і вона буде самою вдалою за останній час.

Гороскоп на 15 березня Риби

Проведіть день на людях, не запирайтесь вдома наодинці з телевізором. Тим більше, що там все одно нічого цікавого немає.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, Гроб Господній розкрили і побачене змусило світ затамувати подих.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.

Гороскоп на тиждень 11.03 - 17.03