У міжрасової пари, що проживає в Італії, народилася дівчинка, яка вразила весь світ своєю незвичайною красою. Про це пише Clutch.

Батьки дівчинки на ім'я Вів'єн народилися в абсолютно різних куточках світу. Її мама - російська модель, а тато - футболіст з Нігерії. Пара щасливо жила разом, а в 2014 році у них народилася дівчинка з неймовірною зовнішністю.

Мама Вів'єн, Ксенія Білоусова, створила доньці сторінку в Instagram, на яку вже підписалося понад 250 тисяч користувачів. Незвичайні риси обличчя матері і батька зробили крихітку справжньою зіркою соцмереж.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Підписники відзначили неймовірну красу дівчинки і припускають, що в майбутньому вона зможе стати успішною моделлю.

"Красунька!", "Вів'єн стає красивішою з кожним днем", "Янгелятко", "Дуже гарна дівчинка", — пишуть захоплені фанати.

Раніше повідомлялося, що в мережі з'явилося кумедне відео, на якому собака хаскі охороняє сон дитини. Батько намагається розбудити соню, щоб вона збиралася до школи.

Чоловік просить хаскі, щоб той допоміг йому розбудити дитину. Він легенько тормосить дівчинку, нагадуючи, що пора вставати.

Однак щеня відважно кидається на охорону малятка. Гарчить і обурюється - не дає будити заняття!

Маленький хаскі проти того, щоб дитину будили до школи, якщо він цього не хоче! А як інакше – друг на те і друг, щоб допомагати у скрутну хвилину.

Нагадаємо, собака по кличці Міра змогла здивувати компанію альпіністів, які бачили вже багато що бачили. Пес практично без сторонньої допомоги дійшов до вершини гори в Непалі.
Раніше Знай.uа повідомляв, дворічний малюк дав "концерт століття" і підкорив користувачів мережі самовідданим співом.
Також Знай.uа писав, мешканка Великобританії 25-річна Олександра Виньон (Alexandra Vignon) з міста Саутенд-он-Сі, графство Ессекс, розповіла про те, як змогла вижити завдяки одягнутому в останній момент вовняному шарфу.