Існує незліченна кількість розповідей про янголів-охоронців, які врятували людей від неминучої смерті, попереджаючи їх інколи за лічені хвилини до катастрофи. Проблема в тому, що крім повідомлень від щасливо врятованих, як правило жодних доказів цих випадків не існує.

Проте, цей випадок можна вважати унікальним, адже янгол, який врятував чоловіка потрапив на камеру відеоспостереження.

Так, днями, ймовірно 11 березня, в Туреччині на камеру потрапив неймовірний момент, на якому незнайомець попередив чоловіка про небезпеку, що насувається буквально за лічені секунди до події. І лише завдяки цьому попередженню чоловік уникнув страшної долі.

Це відео швидко розійшлося безлічю світових сайтів і тисячі людей коментували його, називаючи незнайомця в чорному янголо-охоронцем або мандрівником у часі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Історія сталася з 40-річним торговцем Сердаром Бінічі, в місті Адана. Чоловік готувався закрити свій магазин на ніч, він стояв спиною до дороги, як раптом хтось порівнявшись з ним поплескав його рукою по плечу і спокійно пішов далі.

Відчувши дотик до себе, Сердар різко обернувся і в цей самий момент проїхала повз нього невелика біла вантажівка, з задньої частини якої раптом відійшла довга сталева деталь. Завдяки тому, що він вчасно помітив її, Сердар встиг ухилитися від цієї штуки і залишився живий та неушкоджений.

Лише диво в особі незнайомця врятувало йому життя. Але звідки цей чоловік міг знати, що станеться?

Незнайомець очевидно не міг бачити вантажівку, що насувається ззаду, так як сам він ні разу не обернувся, поки був присутній на відео.

Це також не міг бути знайомий Сердара, який поплескав його по плечу, щоб привітатися або поговорити, інакше він би не пройшов далі, навіть не дочекавшись поки чоловік обернеться до нього.

Сердар спробував знайти того незнайомця, але на вулиці його не було і ніхто не бачив там цього чоловіка, той просто зник. Чоловік упевнений, йому врятував життя його янгол-охоронець і по іншому пояснити це неможливо.

Якщо б той незнайомець не поплескав його по плечу, Сердару 100% дісталося б цією металевою деталлю по голові і він отримав би травми або зовсім був би убитий на місці.

Камера відеозапису зафіксувала як по узбіччю дороги у цей час проходить темна чоловіча фігура

Пізніше до Сердара заходив водій тої вантажівки і приносив свої вибачення за погано закріплену деталь.

Нагадаємо, у китайському окрузі Юньчен, провінція Шаньсі, стався зворушливий і вражаючий випадок. Відданий золотистий ретривер врятував свого господаря від смерті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 65-річний Юрій Федака з села Кальник Мукачівського району помирав 96 разів.

Також "Знай.uа" писав, 4-річна донька врятувала паралізованого батька після втечі матері. Історія зворушує до сліз.