Кажуть, щастя не у грошах, але ніхто не віддає своїх грошей сусідам. Про поліпшення матеріального становища мріє практично кожен українець. Психолог Діана Щербанська розповіла, як це зробити. Про це повідомляють Факти.

Як зазначає психолог, думки які формуються у нас в голові можуть перетвориться в реальність, природно, якщо правильно їх сформувати.

Так існують певні ритуали, наповнені вашою енергією, здатні залучити грошові кошти. Їх Щербанська перевірила на собі. Більш того, чим смішніше ритуал, тим він ефективніше.

"Наприклад, копійки, від яких ми намагаємося позбавлятися, тому що вони роблять наш гаманець важким, можна зробити грошовий вівтар. Найпростіше взяти якусь гарну ємність наприклад, вазу або шкатулку і зсипати в неї непотрібні монетки. Бажано, щоб це були гроші якоїсь однієї країни в ідеалі тієї, якій ви живете - не варто змішувати їх з валютою. Тим, хто часто подорожує, раджу завести спеціальні кейси та там зберігати привезену дрібницю, яку не приймають наші банки. Коли ви знову підете в поїздку, вони вам знадобляться".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Психолог радить також ще один старовинний ритуал.

"При будівництві нового будинку або в час ремонту старого під плінтуси, які знаходяться один навпроти одного, складали парну суму грошей, а під плінтуси двох інших стін - непарну. Люди, що живуть в у такому будинку, ніколи не залишаться без коштів, тому що на рівні підсвідомості у них закладено переконання: в будинку завжди є гроші. Взагалі ж, будь-який ритуал дає сенс процесу, який ви хочете запустити, надає йому енергію. Це такий психологічний прийом".

Також експерт радить, ніколи не відмовлятися і не викидати копійки. Оскільки таким чином ви показуєте свою неповагу до грошей. Не даремно існує старовинна приказка "копійка гривню береже".

До речі, гроші, які вийшли з ужитку, також вимагають до себе поваги. До них треба ставитися як до музейних експонатів і зберігати відповідно, наприклад, в спеціальному альбомі.

"Пам'ятайте, що грошовий вівтар - ваш матеріальний оберіг, тому не варто захаращувати його. Місце, в якому він перебуває, завжди має бути чистим - ні пилинки, ні смітинки. Час від часу рекомендується там запалювати свічку - енергія вогню не тільки очищає простір, але і сприятлива для фінансів", - зазначає психолог.

Також Діана Щербанська пропонує такі ритуали:

"Можна посіяти в горщику будь-яку траву краще всього, звичайно, пшеницю - покласти на землю кілька монеток і спостерігати, як разом зі сходами, будуть "рости" ваші гроші - підсвідомо процес буде сприйматися саме так. Головне, не забувати поливати посаджене, в іншому випадку, ефект може бути зворотнім".

"Якщо запекти кілька монеток в пироги з дріжджового тіста, ваші фінанси будуть "рости, як на дріжджах". До речі, після того як пироги будуть з'їдені, пропечені монетки можна покласти у гаманець тепер вони заряджені на багатство. Ну або ще один варіант: можна завести собі двох хом'ячків, назвати їх Баксиком і Грошиками, і спостерігати, як ваші гроші розмножуються у буквальному сенсі цього слова".

Для тих, хто вважає себе занадто серйозним, спробуйте прорахувати поліпшення свого матеріального становища.

"Візьміть аркуш паперу, напишіть, скільки заробляєте, подумайте, скільки хочете отримувати, і вирішите, яким чином можна це зробити. Такі маніпуляції стануть своєрідним ритуалом лівої серйозної півкулі вашого мозку і запустять потрібний процес збільшення доходів".

Нагадаємо, у новому році всі знаки Зодіаку чекають глобальні зміни. А ось неймовірне фінансове благополуччя, за словами астрологів, дістанеться саме цим трьом жіночим знакам Зодіаку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", астрологи розповіли, які слід застосовувати вправи кожного зі знаків Зодіаку, щоб втратити зайву вагу.

Також "Знай.uа" писав, якщо ви багато працюєте, а гроші кудись зникають, зверніть увагу на ці правила Фен-шуй.