Житель Мічигану прострелив собі ногу, коли намагався прибити таргана.

Як повідомляє Daily Mail, п'ятдесятирічний житель Детройта, який не може ходити через інвалідность, травмував сам себе в результаті необережного поводження зі зброєю.

Інцидент стався рано вранці у вівторок на вулиці Альбіон. Господар будинку недавно прокинувся і помітив у проході власної спальні вусатого шкідника.

Дом чоловіка

Так як чоловік відчуває проблеми з пересуванням, то вирішив вбити таргана за допомогою черевика. Мичиганец схопився за взуття і отримав кульове поранення. Як так вийшло? Чоловік зберігав у взутті револьвер для захисту від грабіжників.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зброя випала з туфлі, вистрілила і поранида чоловіка у ногу. Потерпілий негайно звернувся в швидку допомогу. Його доставили до лікарні. Зараз його стан стабільний.

А можливо, все склалося по іншому, якщо б чоловік дізнався про те, що співробітники Коннектикутського університету в США розробили плату для впливу на комах завдяки електростимуляції їх вусиків.

Американські інженери створили пристрій для управління мадагаскарскими шиплячими тарганами, які представляють величезний інтерес для науки.

Рудий тарган

Вчені розробили мікросхему з пам'яттю, чіпсетом, Bluetooth-передавачем для отримання сигналів і передачі даних про рух комах.

Пристрій оснащений спеціальним мініатюрним приладом для вимірювання напруги і температури навколишнього середовища і самого таргана.

Дослідники випробували пристрій на мадагаскарском таргані. Вони прикріпили два електрода до його вусиків.

Мадагаскарський тарган

В результаті впливу сигналів комаха вважала, що натрапила на перешкоду і переміщалося в іншу сторону.

Інженери збираються створити пристрої, які будуть керувати тарганами в автоматичному режимі.

Нагадаємо, людство в небезпеці через вимирання комах, що може призвести до загибелі рослинного життя на Землі.

Також "Знай.uа" інформував про те, як вберегти себе від укуса насекомых.

Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, чому людям варто турбуватися про прийдешні зміни в биосфере планеты.