Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв пішов у відставку

Президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв пішов зі свого поста після 29 років при владі. Відразу після цього почався абсурд: приміром, столицю Астани вирішили перейменувати в Нурсултан.

У мережі вже кілька днів жартують про відхід Назарбаєва, пропонують приймачів і радять іншим вчинити так само.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Я блогерка і хотіла б отримати": в твіттері висміюють феміністку

Феміністка Белла Рапоппорт показала переписку з косметичним брендом Lush, в якій попросила безкоштовно надати їй продукти на огляд. Представник відмовився у ввічливій формі, але Рапоппорт поскаржилася на них в Instagram.

Користувачі почали писати Беллі, що в Lush не зробили нічого поганого, але Раппорт так не вважає.

Користувачі твіттера почали пародіювати формат "Здрастуйте! Я блогерка і хотіла б отримати…" і придумують, що ще можна було б отримати безкоштовно.

Анекдоты от А до Я: выпуск 149

Анекдоты от А до Я: выпуск 149 "Анекдот про похмелье" Не пропусти новый выпуск! ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ https://www.youtube.com/channel/UCwgXH0dz8d8SiYeMLg9WtIw Подписывайтесь на нас в Telegram: https://t.me/anecdototadoia

Geplaatst door Анекдоты от А до Я op Woensdag 20 maart 2019