Японський космічний зонд під назвою Хаябуса-2 дослідив і проаналізував поверхню астероїда Рюгу і виявив частинки мінералів зі слідами атомів водню і кисню, які з'єднані між собою в одну групу. Уфологи вважають, що це є доказом того, що на астероїді базується позаземна цивілізація.

Про цю дивну і таємничу знахідку повідомило агентство Kyodo з посиланням на Японське агентство аерокосмічних досліджень. Як повідомляється, японські вчені і кілька головних університетів країни підготували детальну наукову доповідь про цю подію.

Хаябуса-2 приземлився на поверхні астероїда Рюгу 22 лютого. Він розташований на відстані 340 мільйонів кілометрів від Землі. Апарат збирав зразки ґрунту для подальшого вивчення і робив фотографії. Результати дослідження дозволили вченим виявити непрямі ознаки життя інопланетян – елементи водню і кисню, здатні перетворюватися на воду. 5 квітня апарат повинен зробити на поверхні астероїда воронку і взяти проби глибинних порід, які допоможуть вивчити процеси формування Сонячної системи.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Астероїд Рюгу розташований у космічному просторі між Марсом і Землею. В кінці 2019 року зонд повинен покинути його орбіту. Планується, що на початку 2020 року він повернеться на Землю.

Уфологи сподіваються, сто скоро будуть знайдені докази існування розумних істот на інших планетах. Вони вважають, що розвиток сучасної науки дозволить досягти прогресу в цій галузі незабаром.

"Знай.uа" повідомляв: Нібіру не існує: уфологи звинуватили NASA в обмані людства

Нагадаємо: прибульці атакували Землю блискавками, і це тільки початок

Читайте також: на горі Адамс помітили інопланетну активність, прибульці викликають підмогу

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: у США помітили 12 літаючих об'єктів, прибульці наступають. Вогні схожі на один величезний корабель або безліч маленьких