У цьому році астрономічний початок весни, день весняного рівнодення збігається з черв'ячним повним місяцем. Так, пік цього явища настане вночі з 20 на 21 березня. В цей же час українці зможуть побачити перший весняний повний місяць о 3:43 за київським часом.

На думку астрологів, кожне з цих явищ саме по собі є для жителів планети складним випробуванням. Коли вони збігаються, це ще більше позначається на стані здоров'я людини. Так що важливо знати, що категорично заборонено робити у четвер, 21 березня. Отже, астрологи не рекомендують:

- починати важливі справи, пов'язані зі змінами в житті, великими покупками і підписанням документів;

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

- з'ясовувати стосунки і провокувати когось на відвертість;

- вирушати в дорогу, а якщо це неминуче, то бути дуже обережними. Будь-який ризик неприйнятний і вкрай небезпечний.

Крім того, в цей день категорично забороняється починати терапію або вносити до неї поправки. Жодних експериментів із зовнішністю! Стрижку, фарбування волосся і тому подібне відкласти. Рекомендується уникати місць великого скупчення людей.

Наголошується, що сни під час весняного рівнодення завжди збуваються.

Нагадаємо, що у найближчі вихідні, 23-24 березня, погода порадує українців. По країні буде тепло і сухо. Синоптики обіцяють поступове потепління по всій Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, кількість магнітних коливань у березні цього року побило всі рекорди. Особливо це стосується останньої декади місяця.

Також портал Знай.uа писав, що з 6 березня планета Уран перебуває в зодіакальному знаку Тельця на найближчі 7 років. Уран – планета несподіваних оновлень, реформ та революцій. Телець – знак ресурсів, фінансів, матеріальних благ. Що чекає на кожний знак Зодіаку, розповіла астролог Марина Скаді.