Навесні завжди хочеться внести в своє життя трохи більше кольорив і стати яскравішою. Експерти назвали колір манікюру, який буде наймоднішим у цьому сезоні.

Насичений жовтий - це саме той колір, який подарує вам весняний настрій. Сміливо вибирайте цей яскравий колір, додавши "сонячний" дизайн з квітами і метеликами. Поєднання лакового покриття і різних доповнень зробить вам стильною і неповторною.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше повідомлялося, що дизайнери розповіли, які спідниці будуть модними цієї весни.

Плісировані

Граціозні плісировки міді-довжини тримаються в тренді вже кілька сезонів поспіль. Вони дуже універсальні і з ними можна створювати найрізноманітніші образи, підбираючи як досить грубий кардиган, так і короткий топ. Крім того, взуття можна вибрати як туфлі-човники, так і кеди.

Спідниця-олівець

Сьогодні це вже не предмет гардероба виключно ділового стилю. Спідниця-олівець буде актуальна цієї весни в повсякденних образах. Вона буде красиво виглядати ввечері з підборами, і вдень - з кросівками та водолазкою.

Нагадаємо, що дизайнери назвали сукню, яка повинна бути в гардеробі кожної модниці навесні 2019.

Раніше Знай.uа повідомляв, що носити кілька браслетів в поєднанні з гламурними годинами на одній руці – модний тренд 2019 року.

Також Знай.uа писав, у Міністерстві юстиції України розповіли, які імена у Києві були найпопулярнішими серед новонароджених в січні-лютому 2019 року. У січні-лютому 2019 року фаворитами серед імен для батьків стали наступні: Єва, Софія, Мілана, Злата, Соломія.