Гороскоп на 23 березня Овен

День буде дуже спокійним, а якщо вам потрібно дізнатися точно, де ви праві, а де ні, то просто прислухайтеся до своєї інтуїції, вона не підведе.

Гороскоп на 23 березня Телець

Будьте уважніше, коли будете спілкуватися з людьми. Від того, як буде відбуватися спілкування, залежить багато чого. Не образьте випадково людину.

Гороскоп на 23 березня Близнюки

Хоча ви сьогодні на рівні гвинтика у складній грі, але дуже важливі. Настільки, що якщо захочете, можете навіть шантажувати того, з ким граєте.

Гороскоп на 23 березня Рак

В цей день ваш настрій буде повністю залежати від оточуючих. Якщо вас десь не хочуть бачити, то навіть голова може розболітися.

Гороскоп на тиждень 18-24 березня 2019

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Гороскоп на 23 березня Лев

Не плануйте нічого важливого. Просто у вас буде гиря на нозі, в вигляді дуже нудної людини. Вона не дасть вам рухатися в повну силу.

Гороскоп на 23 березня Діва

Сьогодні вам потрібно буде зібратися з силами і піти звідкись. Це буде складно, але постарайтеся не засмучуватися.

Гороскоп на 23 березня Терези

Вас сьогодні будуть завантажувати проблемами, які не мають ніякого відношення. Навіть не цікавтеся цим, воно вам не треба.

Гороскоп на 23 березня Скорпіон

Цей день пройде неквапливо. Ви можете навіть втекти від реальності, погуляти і насолодитися власною уявою і мріями.

Гороскоп на 23 березня Стрілець

З вас сьогодні вийде жахливий співрозмовник, ви говорите тільки про себе, а перервати вас неможливо. Не втратьте хороших друзів, зупиніться.

Гороскоп на 23 березня Козеріг

Сьогодні у вас можуть з'явитися особисті проблеми, вирішити які ви зможете тільки з допомогою сухого і раціонального підходу.

Гороскоп на 23 березня Водолій

У вас сьогодні буде мінливий настрій, розпатлані почуття і змішані думки. Не варто приймати важливі рішення.

Гороскоп на 23 березня Риби

Сьогодні у вашій фортеці (тобто будинку) буде творитися таке, що ви будете щасливі можливості усамітнитися хоча б у ванній. Якщо встигнете закрити засувку - вам забезпечений відносно спокійний вечір.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю цього тижня для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, Гроб Господній розкрили і побачене змусило світ затамувати подих.

Як повідомляв портал Знай.ua, що в березні для метеозалежних людей буде кілька важких днів. Фахівці розповіли, наскільки небезпечною буде активність сонця і склали календар магнітних бур на березень 2019 року.