Моторошною історією поділився користувач сайту Reddit. За його словами, у датському містечку Войєнс камери спостереження, які стоять на будинку змогли зафіксувати дивну істоту. На думку автора зафільмована істота, схожа на орка чи троля.

Запис було зроблено в ніч на 27 лютого 2019 року. Пізніше чоловік вирішив не викладати запис у простори інтернату, а показав лише знімок, який зробив на камеру телефону з екрану комп'ютера, тому він дуже поганої якості.

Однак дивна істота на ній цілком помітна. Як розповідає чоловік, ця істота, яка з вигляду наче закутана в дуже товсте пальто, повільно перетинає двір і при ходьбі кульгає, тому першою версією користувачів сайту було те, що це просто кульгавий місцевий бомж.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Проте, автор відео заявив, що це знято в містечку, де трохи більше 7 тисяч жителів і він прожив тут все життя і ніколи не бачив тут бомжів.

Він також розповів, що запис зроблений у приватному дворі з сільськогосподарською технікою, там встановлені світлові лампи з датчиком руху. Коли ця страшна постать виникла, лампи спалахнули.

Інші користувачі порівняли фігуру з автомобілем і трактором, які стояли у дворі, і зробили висновок, що ця істота дуже велика - куди більше людини. Таким чином або це дійсно якийсь монстр або надзвичайно товстий чоловік.

Більшість користувачів були роздратовані тим, що автор не виклав оригінал, а зробив телефонну копію екрана, а фото і відео поганої якості легко перемонтувати і таким чином зробити фальшивку.

Але автор запевняв, що він нічого не розуміє в монтажі, а оригінал відео йому треба випрошувати у інших людей. Також автор відео розповів, що ця істота прийшла не зі сторони дороги (як зробила би людина), а з боку великого поля.

Нагадаємо, у канадському місті Dorion, провінція Онтаріо, сталася страшна історія, якою поділилася дівчина на паранормальному сайті Unexplained Mysteries під ніком "SpiritS".

Як повідомляв портал "Знай.uа", в будинку користувача сайту Reddit з ніком "adamgriffith01" відбулося аномальне явище, яке той не в силах пояснити. Камера спостереження в його квартирі зняла невідоме джерело світла.

Також "Знай.uа" писав, в одній з соцмереж з'явилася дивовижна фотографія, знята біля старої церкви у Росії, в Ярославській області, на якій, на думку користувачів, автор сфотографував привид дівчини.