"Секретний інгредієнт" виявив в банці "Coca Cola" айтішник Деміен з французької комуни Варен-сюр-Сен.

Бонусом до фірмового напою, як пише The Sun, додавалася дохла миша всередині.

Моторошну знахідку Деміен виявив тільки після того, як спробував напій.

Неприємна знахідка

Спочатку чоловік подзвонив в головний офіс компанії у Франції. Деміен поскаржився представнику Coca-Cola на неприємну знахідку, але у відповідь почув, що гризун ніяк не міг потрапити в банку на стадії виробництва напою.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Пізніше представники Coca-Cola відправили Деміену ще і лист, який повторює твердження, що миша ні в якому разі не могла потрапити в банку на їхньому заводі.

Крім того, компанія зажадала, щоб Деміен відправив банку до них на експертизу, але чоловік відмовився, так як вважає, що це його єдиний доказ про порушення у виробництві напою.

В даний час він зберігає банку у своєму холодильнику.

Після того, як переговори з Coca-Cola ні до чого не привели, Деміен подзвонив в поліцію, яка також відмовилася прийняти заходи. Тоді чоловік звернувся до свого лікаря, оскільки побоювався заразитися лептоспірозом (хворобою Вейла), який може поширюватися через сечу щурів, мишей і собак.

Деміен, що виявив мишу в банку Кока-Коли

Незважаючи на те, що лікар запевнив його, що шлунковий сік швидше за все вбив усіх паразитів, які могли містяться в напої, Деміен все одно звернувся в регіональний токсикологічний диспансер, наполягаючи на здачі аналізу крові.

Йому було сказано повідомити в центр, якщо у нього з'являться симптоми, схожі на грип, в найближчі три тижні.

Тим часом, в якості жесту доброї волі Coca-Cola запропонувала Деміену безкоштовну упаковку напою з шести банок.

Нагадаємо, житель Мічигану прострелив собі ногу, коли намагався вбити таргана.

Також портал Знай.uа" писав, що індійські прикордонники затримали малайца, який намагався перевести через кордон людський ембріон.

Раніше "Знай.uа" повідомляв про те, у Британії відкрили гольф-клуб з гумовими жінками.