Гороскоп на 25 березня ОВЕН

В цей день астрологи рекомендують не ризикувати у фінансових справах, тому що можуть бути великі збитки. Конфлікти і суперечки з родичами закінчаться не на вашу користь.

Гороскоп на 25 березня ТЕЛЕЦЬ

25 березня варто приділити час любовним справам, сімейним відносинам. Зірки допоможуть у грошових питаннях. Вірогідні вигідна комерційна угода або приваблива пропозиція.

Гороскоп на 25 березня БЛИЗНЮКИ

В цей день на вас чекають несподівані знайомства, але через це можливі непередбачені витрати. Ближче до вечора вас шокують неприємні новини, які вплинуть на самопочуття.

Гороскоп на 25 березня РАК

25 березня будь-яке ваше рішення має бути виваженим, так як від цього дня багато що залежить. Крім того, можливі помилки в роботі, стресові ситуації, які віднімуть у вас багато сил.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Гороскоп на 25 березня ЛЕВ

В цей день Леви зможуть просунутися по кар'єрних сходах і усвідомити свій успіх. Астрологи рекомендують поговорити з начальством про нові проекти. Не залишайте без уваги свої ідеї.

Гороскоп на 25 березня ДІВА

25 березня великий інтерес до справ дозволить вам досягти успіхів у конкретній діяльності. Зростають творчі здібності. Не виключена фінансова удача, пов'язана з виграшем.

Гороскоп на 25 березня ТЕРЕЗИ

В цей день ви можете з успіхом здійснювати різні ділові угоди. Також у вас вийде вирішити проблеми в особистому житті. Ваша заповітна мрія неодмінно здійсниться зовсім скоро.

Гороскоп на 25 березня СКОРПІОН

25 березня зірки пророкують, що у вас з'явиться можливість легко вирішити будь-які питання. Сприятливий час для вирішення важливих справ. Щедрість допоможе залучити нових партнерів.

Гороскоп на 25 березня СТРІЛЕЦЬ

В цей день будьте готові до не зовсім доброзичливого ставлення до вас начальства або співробітників. Не виключені плітки за вашою спиною. Погана новина внесе плутанину в справи.

Гороскоп на 25 березня КОЗЕРІГ

25 березня все сприятиме зростанню вашої популярності. Ваша думка не залишиться без уваги оточуючих. Сприятливий день для зустрічей з друзями, романтичних знайомств.

Гороскоп на 25 березня ВОДОЛІЙ

Цей день подарує вам душевну рівновагу. Нестандартний підхід до вирішення проблем дасть вам потрібні результати. Підтримка партнерів забезпечить успіх у найсміливіших починаннях.

Гороскоп на 25 березня РИБИ

25 березня зірки допоможуть вам з нелегкими завданнями на роботі. Також з'явиться можливість показати свої здібності. Начальство оцінить вас як належить. Сни можуть бути віщими.