Еротичний гороскоп на 25 березня ОВЕН

В цей день ви можете проігнорувати безпечний секс. Але необхідно оберігатися. До того ж контрацептиви можуть стати еротичними іграшками і додати гостроти любовним іграм.

Еротичний гороскоп на 25 березня ТЕЛЕЦЬ

25 березня Тельців може «лихоманити» в ліжку: то холодно, то жарко, то сухо, то дуже волого. Постарайтеся не давати емоціям взяти гору над собою. Інакше залишитеся без сексу.

Еротичний гороскоп на 25 березня БЛИЗНЮКИ

В цей день астрологи рекомендують скористатися грубими фразами під час сексу з партнером. Звичайно, ряд слів заборонені цензурою, але багато з них у ліжку будуть доречні.

Еротичний гороскоп на 25 березня РАК

В цей день вам доведеться згадати дитинство, тому що ситуація в ліжку, вимагає ігрової розрядки. Весела біганина один від одного допоможе нагуляти далеко не дитячу пристрасть.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Еротичний гороскоп на 25 березня ЛЕВ

25 березня ви можете наробити багато помилок, так що всі важливі справи краще відкласти. Що стосується сексу, то доведеться стати зеленим новачком і заявити, що вам потрібен досвідчений партнер.

Еротичний гороскоп на 25 березня ДІВА

В цей день вам пощастити в знайомствах по Інтернету. Знайдіть будь-який сайт знайомств або постукайте в який-небудь аккаунт. Можливо, вам відповість людина, яку ви давно шукали.

Еротичний гороскоп на 25 березня ТЕРЕЗИ

В цей день минуле знову повернеться до вас, а з ним і бажання. Захочеться повторити секс і згадати минуле. Проте варто пам'ятати, що минуле – це лише минуле.

Еротичний гороскоп на 25 березня СКОРПІОН

25 березня вам варто поставити жирну крапку на всьому, що нагадує вам про ваше колишнє інтимне життя. Можливо, варто урізноманітнити секс з партнером. Інакше нецікаво.

Еротичний гороскоп на 25 березня СТРІЛЕЦЬ

В цей день під час любовних ігор Стрільцям потрібно прибрати з поля зору всі можливі подразники: вимкнути телевізор, закрити вікно. Це допоможе зосередитися на партнері.

Еротичний гороскоп на 25 березня КОЗЕРІГ

25 березня справи на роботі вичавлять з вас все до останньої краплини. А коли ви повернетеся додому, партнер почне з вас вимагати енергійного сексу, який ви не зможете йому дати.

Еротичний гороскоп на 25 березня ВОДОЛІЙ

В цей день вектор вашої еротичної спрямованості буде спрямований у бік книг. Хтось зустріне долю в бібліотеці, а комусь доведеться випробувати сексуальні переживання на самоті.

Еротичний гороскоп на 25 березня РИБИ

25 березня ваш партнер перевершить самого себе. Про таку порцію сексу, яку ви отримаєте в цей день, можна тільки мріяти. Заохочуйте такі пориви і пам'ятайте – секс у відносинах дуже важливий.