Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Меми зі стоковими фото знову на хвилі популярності

Останнім часом герої мемів все частіше приходять до нас зі стокових фотографій. Згадати хоча б Гарольда, що приховує біль, або популярне тріо на чолі з невірним хлопцем. Цим постановочним кадрам просто судилося прославитися і стати мемами.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Здається, така доля судилася кожному знімку, на якому рівень абсурдності б'є всі рекорди. Деякі кадри користувачі мережі не змогли залишити без уваги і трохи підкоригували.

Мавпа на прізвисько Єржан наробила галасу в Інтернеті

Зараз всі користувачі соцмереж масово публікують фразу «Єржане, вставай, е, салам алейкум» і роблять меми з відео зі сплячою мавпою в синьому костюмі. Вираз і кадр з сонним шимпанзе як вже тільки не обіграли — їх використовують у багатьох ситуаціях. В мемах юзери всіма силами намагаються розбудити сонного Єржана, щоб той зумів вчасно прийти на роботу.