Трагедія трапилася у Великобританії, в місті Бурне, графство Лінкольшир. 22 лютого 24-річна англійка на ім'я Бетан Гескін була на вечірці у подруги і вирішила взяти участь у фуд-челленджері. За правилами випробування, учасники повинні вмістити в роті якомога більше круглого бісквітного печива. Про це стало відомо Daily Mail.

Спочатку все було весело і азартно. Однак участь у конкурсі з бісквітними печивом стала фатальною для дівчини.

Коли закуски застрягли у неї в горлі, Гескін відчайдушно намагалася виплюнути їх, але знепритомніла та перестала дихати.

Під час конкурсу їжа перекрила дихальні шляхи Гескін, вона закашлялася і втратила свідомість.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Друзі відвезли дівчину в лікарню, де вона померла, пролежавши п'ять днів у штучній комі. Причиною смерті став серцевий напад і масштабне пошкодження мозку.

Сім'я зібралася біля її ліжка, щоб попрощатися 27 лютого. У дівчини залишилася трирічна дочка.

Мішель Гескін , вбита горем мати загиблої, попереджає інших людей про небезпеки, пов'язані з фуд-челленджами.

Я пам'ятаю, як підняла брови, коли Бетан почала гру, думаючи: "Скільки тобі років?" і говорила їй виплюнути їх. Вона втекла в туалет, щоб позбутися від них, і тільки через деякий час ми зрозуміли, що її давно не було. У глибині душі я знала, що ми її втратили до того, як її посадили в машину швидкої допомоги. Занадто багато часу минуло.

Вона заявила, що отримала багато відгуків про те, що молоді люди по всьому світу беруть участь у схожому випробуванні з маршмеллоу. І це не єдиний випадок, коли конкурси з їжею закінчуються трагедією.

Так у позаминулому році повідомлялося, що в США загинув учасник змагання зі швидкісного поїдання пончиків. Він намагався заштовхати в себе якомога більше їжі і подавився. Згідно з умовами конкурсу, протягом 80 секунд учасники повинні з'їсти шість пончиків, кожен з яких має діаметр 20 сантиметрів і важить близько 250 грамів.

Нагадаємо, 47-літня жінка намагалась позбавитися від невезіння. Вона була впевнена, що ніч, проведена в труні все виправить.

Як повідомляв портал "Знай.uа", жінка на ім'я Тілеса впала в клінічну смерть на кілька хвилин у лікарні, щось показало їй минулі життя.

Також "Знай.uа" писав, чоловік провів у комі 19 років. Коли він очуняв, його чекало знайомство з 11 онуками, сучасними технологіями і новим способом життя.