В області краси - це одне з найбільш доступних засобів. Причому, за дуже скромну ціну ви отримуєте по-справжньому комплексний та ефективний догляд. Вазелін — густа масляниста мазь, яка легко розподіляється на поверхні шкіри. Повідомляє Clutch.

Вазелін входить до складу багатьох медичних мазей, поживних та захисних косметичних кремів, блисків і помад для губ, стайлінгових засобів для волосся — сфера використання величезна.

Найцінніші властивості вазелінової мазі, про які ви не знали:

Засіб для росту вій

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Жирна структура вазелінової мазі зміцнить вії, живлячи їх від кінчиків і до самих кореневих цибулин. Для цього регулярно наноси даний засіб ватною паличкою по всій довжині вій. Найкраще робити це ввечері, незадовго до сну. Вже після декількох тижнів таких процедур результат не змусить себе чекати.

Замість мицеллярной води

Знову-таки, завдяки жирній консистенції вазеліну, він не тільки ефективно видаляє залишки макіяжу, але і інші забруднення, що накопичилися на твоєму обличчі за день.

Він допоможе позбутися навіть від водостійких косметичних засобів. Але зловживати вазеліном не варто - він може викликати набряк.

Зволожуючий і заспокійливий крем

Хімічний склад вазеліну дозволяє благотворно впливати на шкіру обличчя, рук, і навіть на нігті. Його регулярне використання зміцнить їх, наситить цінними поживними речовинами і створить невидимий бар'єр від вологи і різних шкідливих забруднень.

Засіб не ділиться з клітинами шкіри додатковою вологою, він тільки запобігає її випаровування із шкіри за рахунок утворення захисного бар'єру.

Утримує запах парфуму

Ще один цікавий варіант застосування даного засобу: для економії улюбленого парфуму. На ту ділянку шкіри, куди ви зазвичай наносите духи, нанесіть трохи вазеліну, а потім злегка розітріть все. Дивно, але після такої нескладної процедури час присутності пахучих речовин значно збільшиться.

Нагадаємо, експерти назвали несподівану користь куркуми, але є й нюанси. Недавні дослідження довели, що в невеликих дозах куркума може принести багато користі — звичайно, якщо твій лікар це схвалить.

Як повідомляв портал "Знай.uа", названий простий спосіб підтяжки обличчя без операцій. Ця магічна вправа зміцнює м'язи щік, губ, підборіддя, шиї і дозволяє повернути природну красу.

Також "Знай.uа" писав, дерматолог Меган Маркл розкрила секрет її бездоганної шкіри.