Прийнято вважати, що нічні перекуси шкідливі, як для здоров'я, так і для фігури. Але лікарі розвінчали поширений міф. Повідомляє Clutch.

Якщо ти цілий день була активна, витратила багато енергії, вечірній голод стане не кращим рішенням для здоров'я. Тому експерти назвали 10 продуктів, які цілком підходять для пізнього перекусу — це те, що можна їсти на ніч.

Ці 10 безпечних суперпродуктів можна їсти на ніч:

1. Нежирний сир

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Цей продукт вгамує голод, але не сприяє жировим відкладенням. Їсти без цукру, меду, вершків і сметани. Можна хіба що додати трохи свіжих ягід.

2. Куряча грудка

Можна замінити м'ясом індички.Таке дієтичне м'ясо нежирне, але містить багато білків. Звичайно, потрібно їсти відварну, парену або запечену грудку.

3. Риба

Підійдуть нежирні сорти риби. Відварна або запечена.

4. Кефір

Кефір не варто пити тільки тим, у кого підвищена кислотність. Для решти — це прекрасний продукт і те, що можна їсти на ніч.

5. Селера

Це фактично панацея для всіх, хто піклується про своє здоров'я.

6. Буряк

Втамовує голод, нормалізує стілець і не загрожує зайвими кілограмами.

7. Яблука

Яблука прискорюють процес схуднення, налагоджують травлення, знижують холестерин в крові. Їсти їх можна як сирими, так і запеченими в духовці. При бажанні можна додати крапельку кориці.

8. Грейпфрут

Грейпфрут низькокалорійний, сприяє спалюванню жиру і добре втамовує голод. А також покращує перистальтику і підвищує імунітет.

9. Вівсяна каша

Вівсяна каша, без цукру і без масла, заправлена тільки сухофруктами або свіжими ягодами, відмінно втамовує голод і не стане причиною зайвого жиру.

10. Соєві чіпси

Любиш похрумтіти чіпсами? Але звичайні картопляні — це пряма доріжка до зайвої ваги. А ось чіпси із сої такі ж хрусткі, але низькокалорійні і цілком підходять для нічного перекусу.

Нагадаємо, дієтологи пояснили переваги харчування під час Великого посту.

Як повідомляв портал "Знай.uа", ця смачна дієта, після якої буде не соромно на пляжі. Існує думка, що капустяна дієта - одна з найбільш простих і доступних, особливо, якщо дотримуватися її влітку.

Також "Знай.uа" писав, вчені назвали смертельну дозу яєць.