У світі стає все більше жінок, які цінують свою свободу більше сімейного вогнища. Їх не обтяжує відсутність чоловіка в їх житті. Астрологи переконані, що визначені знаки Зодіаку від природи мають схильність до самотності.

ТЕЛЬЦІ

Жінки, які прагнуть підвищувати свою вартість і важливість для того, щоб "заполучити" чоловіка подорожче. Вони знають, що успішний чоловік воліє бачити поряд з собою успішну жінку.

Тельці заради гідного супутника життя вдосконалюють власну зовнішність, таланти і світогляд. Однак коли вони починають добиватися успіхів в кар'єрі і не бачать біля себе чоловіка, який буде краще, то швидше віддадуть перевагу бути самотніми, ніж поруч з ким-попало.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

БЛИЗНЮКИ

Жінки, які частіше за інших усвідомлено вибирають самотність. Вони від ньї не страждають, а, навпаки, насолоджуються. Їм властиво закохуватися, втрачати голову від почуттів. Вони навіть можуть обіцяти вічну вірність, але це не означає, що вони не розлюблять через два дні.

В нудній сімейній битовусі вони відчувають себе більш самотньо, ніж без сім'ї. Самотність для них є "повітрям", свободою і необмеженим вибором.

ВАГИ

Ці жінки ніколи не бувають самотні. В їх оточенні завжди натовпи шанувальників, які готові битися за них.

При цьому вони довго зважують, сумніваються, роздумують, кому з претендентів віддати перевагу, тому що очікують від шлюбу того ж, що і від любові – краси, романтики, легкості і насолоди.

СТРІЛЬЦІ

Ці жінки погано поєднуються з родиною. Вони найбільше в житті цінують свободу і незалежність. Вони щасливі у своїй самотності і воліють робити кар'єру, а не генеральне прибирання і борщі.

Як правило, навіть якщо вони вибирають побут, то на довго їх не вистачає. Шлюб тільки в одному випадку зможе утримати таку жінку, якщо в ньому буде справді щастя, яке зможе конкурувати з безцінною свободою.

Нагадаємо, астрологи розповіли, де знайдуть любов всі знаки Зодіаку. Асторологи розповіли, як знайти свою другу половинку різних знаків Зодіаку.

Як повідомляв Знай. ua, нумерологи розповіли, для кого 2019 стане переломним і назвали щасливу цифру. Нумерологи розповіли, що віщують зірки для кожного українця в нинішньому році.

Знай. ua писав, що топ-3 самих брехливих знаків Зодіаку.