Таємнича пригода сталася 18 березня цього року. Житель міста Прескотт-Веллі (Арізона) бачив у небі дивну фігуру, яка буквально застигла на місці. Чоловік довго вдивлявся намагаючись зрозуміти, що перед ним.

Спочатку американцеві здалося що об'єкт має гуманоїдні риси. Це точно був не птах і не літак, щось просто застигло в одній точці. Чоловік дістав телефон і почав знімати об'єкт. Пізніше виклав у мережу щоб пролити світло на дивну подію.

Користувачі мережі, коли натрапили на запис у соціальних мережах, почали будувати різні теорії щодо моторошного темної плями.

Так деякі припустили, що в небі міг перебувати космічний корабель гуманоїдів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Але більшість вважають, що очевидець зняв потойбічну сутність, яка заблукала в нашому світі. Чому вона була нерухомою – питання.

Автор ролика, до речі, також дотримується другої версії. Ця сутність вразила американця і чоловік шкодує, що камера не змогла передати всіх тонкощів картинки. Американець зазначає, що щось явно було живим: воно якимось чином контактувало з ним, порушуючи ті або інші почуття.

Чоловік у той момент був дещо розгублений, оскільки почуття захвату і страху змішалися воєдино.

На жаль, чим ця сутність була насправді людство може не дізнатися ніколи.

Цікаво, що в Прескотт-Веллі регулярно відбувається щось містичне.

Приміром, у серпні 2017 року місцеві жителі зранку не застали водонапірну башту: вона кудись зникла за одну ніч. А в 2016 році народ бачив у небі лякаючий блискучий багатокутник, схожий на сатанинську піктограму.

Нагадаємо, сім'я побачила запис з камери і мало не посивіла, зрозумівши, хто сміявся в будинку. 39-річна мама двох дітей з Лінкольншира, Англія, впевнена, що на камери спостереження в їх будинку потрапила істота з потойбічного світу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", страшного привида зняли камери спостереження. Жінка на ім'я Аня Кларк (37 років) стала свідком жахливого паранормального явища.

Також "Знай.uа" писав, вчені розповіли всю правду про привидів. Як з'ясувалося примар і потойбічних істот бачать ті люди, які проживають у хворих з точки зору медицини, житлах.